Ειδήσεις

Ωδή στην Καινοτομία τα φετινά 5α Επιχειρηματικά Βραβεία Θαλής, υπό την αιγίδα του ΣΘΕΒ


Εμπνευσμένα από τη σοφία και την κληρονομιά του αρχαίου φιλοσόφου Θαλή της Μιλήτου, τα Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» γιορτάζουν την αριστεία, την καινοτομία και την διορατικότητα στον κόσμο των επιχειρήσεων. Ο Θαλής πίστευε στη δύναμη της γνώσης, της κριτικής σκέψης και της αναζήτησης της αλήθειας, αφήνοντας πίσω του τους μύθους στην επεξήγηση του κόσμου. Σε αυτό το πνεύμα, τα Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» αναγνωρίζουν και επικροτούν εξαιρετικούς επιχειρηματίες, στελέχη και επιχειρήσεις που έχουν ενστερνιστεί το πνεύμα του Θαλή, αποδεικνύοντας ότι η οραματική σκέψη και οι καινοτόμες ιδέες μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον των επιχειρήσεων, αλλά και της ίδιας της κοινωνίας.

Οι τομείς που θα αναδειχθούν στα φετινά Βραβεία είναι εκείνοι της Ενέργειας, των Υποδομών, της Εφοδιαστικής αλυσίδας, της Αγροδιατροφής, της Υγείας, του Τουρισμού, της Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας, της Μόδας, της Μεταποίησης, των Νεοφυών Επιχειρήσεων, καθώς και του Ανθρωπίνου δυναμικού.

Ο ΣΘΕΒ ως αρωγός της επιχειρηματικότητας και του ευγενούς ανταγωνισμού με σκοπό την επιχειρηματική ανάπτυξη και τη στήριξη της κοινωνίας, θέτει υπό την αιγίδα του και υποστηρίζει έμπρακτα τέτοιου είδους ενέργειες.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Αριστοτέλειον, στη Θεσσαλονίκη όπου θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από όλες τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Προηγούμενο άρθρο Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την κακοκαιρία
Επόμενο άρθρο Περιφέρεια Θεσσαλίας #ένα με τους νέους: Έργα που αφήνουν αποτύπωμα με μέλλον