Ειδήσεις

Την επαγγελματία Θεοδώρα Μητσιάκου καλωσόρισε ο Δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης στον συνδυασμό “Νέα Δύναμη”


Την επαγγελματία κυρία Θεοδώρα Μητσιάκου, η οποία ασχολείται με τον καλλωπισμό κατοικιδίων (pet groomer) και κατέρχεται υποψήφια, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης στον συνδυασμό “Νέα Δύναμη”, με πρωταγωνιστή τον δημότη του Δήμου Τεμπών, όπου αγωνίζεται με δύναμη και ισχυρή θέληση για έναν πανίσχυρο Δήμο με ακόμη περισσότερα έργα και δράσεις.
Η κυρία Θεοδώρα Μητσιάκου γεννήθηκε το 1992 και  μεγάλωσε στα παράλια του Δήμου Τεμπών.
Είναι απόφοιτη του ΙΕΚ ΚΟΡΕΛΚΟ στην Αθήνα και σπούδασε το καινοτόμο επάγγελμα του καλλωπισμού κατοικίδιων. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας και δραστηριοποιείται, στα παράλια του Δήμου Τεμπών και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Λάρισας και του γειτονικού Νομού της Πιερίας. Επίσης, εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί στα Μεσάγγαλα.
Η αγάπη της για τα κοινά την ώθησε να συμμετέχει ως υποψήφια και γι’αυτόν τον λόγο εμπιστεύτηκε τον συνδυασμό του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη.
Ο συνδυασμός “Νέα Δύναμη” την καλωσορίζει στη μεγάλη του ομάδα με στόχο τη συνέχεια και το όραμα για έναν ακόμη καλύτερο Δήμο, επισημαίνοντας την απαραίτητη συμμετοχή των νέων ανθρώπων στα κοινά και το μέλλον του τόπου.
Προηγούμενο άρθρο Ανοικτή πολιτική εκδήλωση Νίκου Παππά, Λάρισα 25/8/2023
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη Ευ. Τσακαλώτου, βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών και υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στη Λάρισα (25 Αυγούστου 2023)