Ειδήσεις

Χοροεσπερίδα της ποδοσφαιρικής ομάδας Αναγέννηση Ολύμπου


Η ποδοσφαιρική ομάδα “Αναγέννηση Ολύμπου”, πραγματοποίησε το Σάββατο  29 Ιουλίου στο γήπεδο του Πυργετού την ετήσια χοροεσπερίδα της.

Την αθλητική εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτριο Μαιμάρη, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Αθανάσιο Βλάχο, Κώστα Ζαρδούκα, τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. κ. Γιώργο Νικολάου, τον Πρόεδρο του “ΣΦΑΝ ΚΙΣΣΑΒΟΣ” Ζήση Γκανάτσιο και τους υποψηφίους κα Γεωργία Μάγγα και κ. Χρήστο Ευσταθίου.
    Ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Γιώργος Μπάτζιος, αφού ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, στη συνέχεια απένειμε        τιμητική πλακέτα σε ανθρώπους που προσέφεραν στην Ομάδα από διάφορες θέσεις. 
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με λαϊκό γλέντι, συνοδεία λαϊκής ορχήστρας. 
Αρκετοί οπαδοί και και φίλοι της ομάδας συμμετείχαν στην εκδήλωση και γλέντησαν με την ψυχή τους. 
Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, σε δήλωσή του τόνισε ότι πρόκειται για μία ωραία εκδήλωση του ποδοσφαιρικoύ συλλόγου «Αναγέννηση Ολύμπου», ο οποίος προέκυψε από τη συνένωση δύο πρώην ποδοσφαιρικών σωματείων Πυργετού και Αιγάνης. «Είναι σημαντικό για το δήμο μας να λειτουργούν αθλητικά σωματεία και να δίνουν κίνητρο σε νέα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά στον αθλητισμό. Είμαστε εδώ με τους αντιδημάρχους, προέδρους Ν.Π. και με υποψηφίους, για να τους στηρίξουμε σε αυτή την εκδήλωση, όπως θέλουμε να είμαστε κοντά σε όλα τα σωματεία του Δήμου μας. Είναι επιθυμία μας να είμαστε κοντά τους. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά», σημείωσε ο κ. Μανώλης.
Προηγούμενο άρθρο Παρουσιάστηκε το ολοκληρωμένο σχέδιο για τη στάθμευση στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Τους πρώτους συμβούλους του συνδυασμού "Αγιά -Ένας Δήμος, Ένα Μέλλον" παρουσιάζει υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Θεόδωρος Ριζούλης