Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης με αφορμή της ανακοίνωσης των Βάσεων Εισαγωγής στα Α.Ε.Ι.


Ο  Δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης με αφορμή της ανακοίνωσης των Βάσεων Εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. της Χώρας, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η ημέρα που όλοι περιμέναμε έφτασε. Οι βάσεις ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και τώρα πλέον γνωρίζουμε τον τελικό ακαδημαϊκό προορισμό του καθενός.

Σε όσους πέτυχαν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της Χώρας, ακόμα και αν δεν εντάσσονται στα τμήματα των πρώτων επιλογών τους, θα ήθελα να απευθυνθώ και να τους πω από καρδιάς «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ»! Συμμετείχατε σε ένα πολύ απαιτητικό σύστημα εξετάσεων, και όμως τα καταφέρατε. Αυτό είναι αξιόλογο και εκτιμητέο, από κάθε πλευρά

Σε κάθε περίπτωση, γι’ αυτούς που τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που επεδίωκαν, θα ήθελα να μου επιτρέψουν μία συμβουλή: να επικεντρωθούν στην φράση «Δεν έχουμε παρά να ξαναπροσπαθήσουμε». Αν όμως για πολλούς και διάφορους λόγους δεν θέλουν να ξαναπροσπαθήσουν, να γνωρίζουν ότι τα όνειρα δεν σταματούν εδώ και οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μία σημαντική δοκιμασία, που όμως δεν καθορίζει τη ζωή μας.

Τέλος, παρακαλώ, να μην ξεχάσετε τους γονείς σας, που ξενύχτησαν μαζί σας, συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα σας, και τους καθηγητές σας, που έκαναν ό,τι καλύτερο για να σας μεταδώσουν, αποτελεσματικά όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, τις γνώσεις τους.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια και πάλι.

Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοικτή για όποιον φοιτητή χρειαστεί τη βοήθεια μου.»

Προηγούμενο άρθρο ΠΕΔ: Δωρεά δυο εξωτερικών απινιδωτών στον κρατικό αερολιμένα Νέας Αγχιάλου
Επόμενο άρθρο Αιμοδοσία με κεντρικό σύνθημα «Δίνω αίμα, για το αίμα που χάθηκε»