Ειδήσεις

Συνεχίστηκαν στη Γλαύκη οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ


Συνεχίστηκαν με επιτυχία στη Γλαύκη του Δήμου Κιλελέρ οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος  υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Την εκδήλωση,η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του καλοκαιριού χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Θ. Νασιακόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ε. Παπαγιαννούλης.

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ Σ. Νταφόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Ν. Λιούπας,  οι Αντιδήμαρχοι, Ελ. Ζωιοπούλου, Τ. Τσινούλης, και Αλ. Χονδρονάσιος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλης, ο Δημοτικός σύμβουλος Κ. Χατζηκωνσταντίνου,  οι Πρόεδροι των ΤΣ των Κοινοτήτων Γλαὐκης, Γαλήνης  και Ομορφοχωρίου Ι. Φροξυλιάς, Κ. Κατσικάρης και Γ. Χατζόπουλος και μέλη των τοπικών συμβουλίων.  Στην εκδήλωση χόρεψαν παραδοσιακά συγκροτήματα.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Παρασκευή 28 Ιουλίου στην Κυπάρισσο με παράσταση Καραγκιόζη στην πλατεία του χωριού που διοργανώνουν η αντιδημαρχία Πολιτισμού, η τοπική κοινότητα και ο πολιτιστικός σύλλογος.

Στο Δίλοφο  διοργανώνεται η Μιντζιά  μία γιορτή –  εκδήλωση σε ανάμνηση τοπικού  εθίμου για τα Θρακιώτικα χωριά και ιδιαίτερα για το Δίλοφο.  Αποτελεί τοπικό λαογραφικό στοιχείο που χαρακτηρίζεται από τη μοναδικότητα.  Την εκδήλωση διοργανώνουν στην πλατεία του χωριού η αντιδημαρχία Πολιτισμού, η τοπική κοινότητα και ο πολιτιστικός σύλλογος.

Προηγούμενο άρθρο Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Στρατόπεδο στην 361 ΠΑΠ Συκουρίου
Επόμενο άρθρο Συνεχίζονται οι απίστευτα μεγάλες εκπτώσεις στο Fashion City Outlet