Ειδήσεις

Νέα πρόσωπα πλαισιώνουν τον Κώστα Κολλάτο


Η « Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης Δ.Τεμπών » του υποψηφίου Δημάρχου κ.Κώστα Κολλάτου καθημερινά μεγαλώνει, καθώς νέα άτομα ενώνουν τις  δυνάμεις μαζί μας. Η συμμετοχή νέων ανθρώπων με όραμα, με ιδέες, με διάθεση προσφοράς μας δίνει δύναμη και η εμπιστοσύνη τους μας γεμίζει με μεγαλύτερη ευθύνη να συνεχίσουμε .

Σήμερα, η παράταξη  «Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης » καλωσορίζει στην οικογένεια της, τον κ. Γεώργιο Μπάτζιο  ελεύθερο επαγγελματία ,ένα νέο που ασχολείται εδώ και χρόνια με τα κοινά της περιοχής και τυγχάνει να είναι  Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου « Αναγέννηση Ολύμπου»,τον κ.  Κων/νο Ζαφείρη Αρχιτέκτων Τοπογράφο Μηχανικό  και οι δύο έχουν την καταγωγή τους από την  Αιγάνη  και κατέρχονται υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη μας.

Η ομάδα δεν σταματάει όμως  εδώ μαζί μας συνεχίζει η πρόεδρος του χωριού της Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης κα Θεοδώρα Αναγνωστόπουλου εκπαιδευτικός ,ο Δημήτρης Τζιόλας Ιδιωτικός Υπάλληλος ,ο Θεόδωρος Ριζάκης Ιδιωτικός Υπάλληλος ,και ο Πέτρος Μιχαλόπουλος Συνταξιούχος Ελευθ.Επαγγελματίας . οι οποίοι θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στο Τοπικό Συμβούλιο Αιγάνης .
Τους καλωσορίζουμε στο Συνδυασμό μας και τους ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

Σε δήλωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος «Κάθε μέρα γινόμαστε όλο και περισσότεροι. Ο συνδυασμός μας διευρύνεται με νέα πρόσωπα, συνδημότες μας, που με ανιδιοτελή και ειλικρινή διάθεση προσφοράς στον τόπο μας δυναμώνουν την ομάδα μας. Όλοι μαζί κοιτάμε το μέλλον με αποφασιστικότητα παραμένοντας συνοδοιπόροι στον ίδιο δημιουργικό δρόμο και συναγωνιστές για την επίτευξη των στόχων μας. Με αρχές, όραμα, ήθος κι εντιμότητα θα κερδίσουμε κι αυτό το στοίχημα»,ευχαριστώντας έναν προς έναν όλους τους υποψήφιους για την εμπιστοσύνη τους.

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις κλοπής, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, σε βάρος γυναικών που διαπράχθηκαν στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον σύντροφο Γιώργο Φιλιππίδη