Ειδήσεις

Διήμερη Υβριδική Έκθεση για την Ηλεκτρονική Υγεία


Υβριδική έκθεση με τίτλο InnoHealth Forum 2023 διοργανώνει στις 22-23 Σεπτεμβρίου 2023 (δια ζώσης στη Λάρισα και διαδικτυακά) το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και ο εγκεκριμένος Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της υγείας και φαρμάκων HealthHub, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του Elevate Greece.

Το InnoHealthForum συγκεντρώνει επαγγελματίες, ερευνητές, ηγέτες του κλάδου, startuppers και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής ώστε να συζητήσουν, να συνεργαστούν και να διαμορφώσουν τις εξελίξεις και καινοτομίες του μέλλοντος στην ηλεκτρονική υγεία. Στόχος της έκθεσης είναι να παρουσιάσει τις τελευταίες τεχνολογίες και λύσεις αιχμής που μεταμορφώνουν τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ερευνητικοί οργανισμοί θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν εταίρους για τεχνολογικές, ερευνητικές και εμπορικές συνεργασίες, καθώς και να:

  • έχουν παρουσία με πλήρως εξοπλισμένο Stand
  • παρουσιάσουν και να αναδείξουν τις καινοτομίες τους
  • ενισχύσουν την επιρροή τους στις εξελίξεις της υγείας
  • αλληλεπιδράσουν με ηγέτες του κλάδου της υγείας & εκατοντάδες επισκέπτες διά ζώσης & online
  • συμμετάσχουν σε Β2Β & Β2G matchmakingσυναντήσεις δικτύωσης και συνεργασίας με επιχειρήσεις, οργανισμούς της επιλογής τους
  • απoκτήσουν νέες επαφές με επενδυτές
  • συμμετάσχουν σε workshops και panel discussions γύρω από τα νέα δεδομένα του eHealth.

 

Για τη συμμετοχή σας στο InnoHealthForum 2023 ως Εκθέτες, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης, το Δίκτυο  EnterpriseEuropeNetwork διοργανώνει διήμερη διεθνή υβριδική εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών B2B& Β2Gσυναντήσεων με τίτλο Match4Health.

Τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών στην εκδήλωση δικτύωσης υποστηρίζουν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος (ΣΒΘΣΕ) και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης EKT, εταίροι του Δικτύου.

Η συμμετοχή σας στις matchmaking συναντήσεις είναι δωρεάν με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή σας στο σύνδεσμο https://www.b2match.com/e/match4health/components/31520

έως την 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Η επιλογή των συναντήσεων γίνεται αποκλειστικά από εσάςμε τη δημιουργία του κατάλληλου επιχειρηματικού, τεχνολογικού, ή ερευνητικούπροφίλ σας, το οποίο θα αναφέρεται σε προσφορά ή ζήτηση συνεργασίας.

Προϋπόθεση για την ενεργοποίηση του προφίλ σας είναι η δημιουργία ενός τουλάχιστον Marketplace item(προϊόν ή υπηρεσία που προσφέρετε ή αναζητάτε).

Τόσο οι διά ζώσης όσο και οι online συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη σε προκαθορισμένη ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Πληροφορίες:

Για διευκρινίσεις σχετικά με την συμμετοχή σας,  μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα ΣΒΘΣΕ/Enterprise Europe Network-Hellas, 2421029407.

 

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο της ΠΕΔ για τις αλλαγές στο εκλογικό σύστημα
Επόμενο άρθρο Σε αυξημένη ετοιμότητα και επιφυλακή ο μηχανισμός της Περιφέρειας