Ειδήσεις

Ολοκληρώνεται η κατασκευή υπόγειου δικτύου άρδευσης 21 χλμ. στο Μακρυχώρι


Ολοκληρώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η κατασκευή υπόγειου δικτύου αγωγών συνολικού μήκους 21 χλμ. για την άρδευση γεωργικών εκμεταλλεύσεων στο Μακρυχώρι. Έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα υπόγειο δίκτυο συνολικού μήκους 18 χλμ, έχουν τοποθετηθεί δύο νέα υποβρύχια αντλητικά συστήματα και ολοκληρώνεται η τοποθέτηση νέων ηλεκτρικών πινάκων Inverter σε εννέα αντλητικά συγκροτήματα.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 1.000.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020. Πρόκειται για ένα έργο με σημαντικά οφέλη για τον πρωτογενή τομέα καθώς συμβάλλει στη μείωση του κόστους παραγωγής, της κατανάλωσης ενέργειας και στη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκπτώσεις έως και 80% στο Fashion City Outlet - Με ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή, παιδικές δραστηριότητες και δωρεάν λεωφορεία από τη Θεσσαλία!
Επόμενο άρθρο Συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Προγράμματος Κοινωνικής Ένταξης Περιφέρειας Θεσσαλίας από το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ