Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι καλοκαιρινές παραστάσεις από το Θεατρικό Εργαστήρι Δ. Κιλελέρ


Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές παρατάσεις από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ με το έργο «Κανείς δεν είναι τέλειος» σε σκηνοθεσία του Άκυ Μητσούλη.

Στο χαιρετισμό του, με αφορμή το πέρας των παραστάσεων, ο Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού  Αχιλλέας Χατζούλης τόνισε τα εξής: «Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ συνεχίζει την πορεία των προηγούμενων ετών.  Παρουσίασε και φέτος τρία θεατρικά έργα που είμαι πεπεισμένος ότι απόλαυσε το θεατρόφιλο κοινό.Ήταν μία εξαιρετική  χρονιά για το θέατρο. Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ συνεχίζοντας την πολυετή παρουσία του, με την αμέριστη συμπαράσταση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, συνέχισε ακάθεκτο και φέτος. Οι συντελεστές της παράστασης δούλεψαν σκληρά και πέτυχαν ένα σημαντικό καλλιτεχνικό επίτευγμα. Με εντατικές πολύωρες πρόβες , θυσίες και πείσμα όλων των μελών του, κατάφερε να είναι σε θέση να παρουσιάσει στο κοινό , μέσα σε ένα γεμάτο μήνα πολιτισμού, τρεις νέες θεατρικές παραγωγές.Στην Αντιδημαρχία μας, δε θα κουραστούμε να το τονίζουμε, πάντα θέταμε τον πολιτισμό στην πρωτοκαθεδρία. Θέλω να συγχαρώ όσες και όσους μόχθησαν για να επιτύχουν αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμο Κιλελέρ συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 14 Ιουλίου:

Μαυροβούνι,  μουσική πολιτιστική εκδήλωση στην πλατεία του χωριού που συνδιοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η τοπική κοινότητα.

Πλατύκαμπος,  Έναρξη των διήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων στην πλατεία του χωριού για τη “Γιορτή σκόρδου”. Ο Δημήτρης Μπάσης  σε μία μουσική παράσταση με τραγούδια κορυφαίων δημιουργών,  αυθεντική διασκέδαση,  πάρτι και νοσταλγία. Ένα μοναδικό live.

Σάββατο 15 Ιουλίου:

Μέλια,  μουσική εκδήλωση με ορχήστρα στην πλατεία του χωριού που διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, η τοπική κοινότητα και ο σύλλογος γυναικών.

Χαρά,  η εκδήλωση “Κριτσμάς”. Αναβίωση του εθίμου όπου όταν ο θερισμός τελείωνε ξεκινούσε γλέντι ως το πρωί.  Διοργάνωση Αντιδημαρχία Πολιτισμού και τοπική κοινότητας Χαράς.

Ζάππειο,  μουσικοχορευτική εκδήλωση στην πλατεία του χωριού που διοργανώνουν η Αντιδημαρχία Πολιτισμού,  η τοπική κοινότητα και ο πολιτιστικός σύλλογος.

Κυριακή 16 Ιουλίου:

Κιλελέρ,  εμφάνιση παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων και γλέντι με λαϊκόδημοτική ορχήστρα. Διοργάνωση Σύλλογος Γυναικών Κιλελέρ η «Αγία Μαρίνα» Αντιδημαρχία Πολιτισμού, τοπικοί φορείς και εκκλησιαστικά συμβούλια.

Προηγούμενο άρθρο Η ερασιτεχνική ομάδα "Λόγος & Μουσική" παρουσίασε κείμενα και μουσική με θέμα το φεγγάρι
Επόμενο άρθρο Κλιματιζόμενοι χώροι από τον Δήμο Κιλελέρ ενόψει του καύσωνα