Ειδήσεις

Δεύτερο CINE– ραντεβού 2023 στον κήπο του Διαχρονικού Μουσείου!


Οι Νύχτες Κινηματογράφου στον κήπο του Διαχρονικού Μουσείου, που διοργανώνονται από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας-Γαλλική Πρεσβεία, συνεχίζονται! Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας IFCinéma η δεύτερη επιλεγμένη ταινία από τον γαλλικό κινηματογράφο. Πρόκειται για το φιλμ:

Azuro (Δραματική κομεντί, Γαλλία 2022, 104’) σε σκηνοθεσίαMatthieuRozé. Πρωταγωνιστούν: ValérieDonzelli,FlorenceLoiretCaille,YannickChoirat, NunoLopes, MayaSansa, ThomasScimecaκ.ά.ΣενάριοβασισμένοστοβιβλίοτηςMargueriteDuras«Τα αλογάκια της Ταρκίνια».

Υπόθεση: Είναι καλοκαίρι, η ζέστη είναι αφόρητη, το κλίμα αποσυντονισμένο. Μια παρέα φίλων επιστρέφει, όπως κάθε χρόνο, στο αγαπημένο τους χωριουδάκι, χτισμένο μεταξύ βουνού και θάλασσας. Ως συνήθως βαριούνται, τρώνε και πίνουν πολύ. Δεν δίνουν καμία σημασία ούτε στη φωτιά που εξαπλώνεται στο βουνό, ούτε στον κόσμο γύρω τους. Όμως φέτος, ένας μυστηριώδης άντρας καταφθάνει από τη θάλασσα και διαταράσσει την υποτιθέμενη ισορροπία τους…

Πληροφορίες στο τηλ. 2413508242, καθημερινά 08.00-20.00.

Ώρα έναρξης προβολής: 21.30.

Είσοδος δωρεάν.

Προηγούμενο άρθρο Πάρκο Κιλελέρ στην Κοινότητα Πισσουρίου της Κύπρου
Επόμενο άρθρο Στο πλευρό των παραγωγών ακτινιδίου Τεμπών η Περιφέρεια Θεσσαλίας