Ειδήσεις

Ανοιχτές αφήνει τις αυτοδιοικητικές του επιλογές για το δήμο Αγιάς ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου ο Δημήτρης Ευθυμίου


Με πολιτικά και όχι με στενά κομματικά κριτήρια τοποθετείται ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών ο Δημήτρης Ευθυμίου, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο αναφορικά με την επικείμενη ενασχόλησή του με τον δήμου Αγιάς. Σε δήλωσή του επισημαίνει τα εξής:

«Με ενδιαφέρει το καλό του δήμου Αγιάς και μόνο. Η απόφασή μου για ενεργή απασχόληση με την αυτοδιοίκηση θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από αυτό το κριτήριο που είναι πολιτικό και όχι στενά κομματικό. Δεν έχω ανάγκη προσωπικής ανάδειξης, αλλά έχω το βλέμμα στραμμένο στην πολιτική αναβάθμιση της επαρχίας Αγιάς. Με ενδιαφέρει η αποτελεσματικότητα και έχω τις ιδέες που θα καταστήσουν το δήμο μας εξωστρεφή. Με ενδιαφέρει τις ιδέες αυτές να τις συνεισφέρω στον τόπο μου, ώστε η επαρχία Αγιάς να αξιοποιήσει τις δυνατότητές της που -εν πολλοίς- λιμνάζουν. Στην κατεύθυνση αυτή θεωρώ ότι το πολιτικό μου αποτύπωμα θα είναι χρήσιμο.

Ζητώ ανάπτυξη για την επαρχία μας και μπορώ να συνεισφέρω με την επιχειρηματική μου εμπειρία. Πρέπει επιτέλους να μιλήσουμε για την αξιοποίηση του Βασιλικού κτήματος, για τον ιαματικό τουρισμό, για το αλιευτικό καταφύγιο της Κουτσουπιάς, για την αξιοποίηση των λιμανιών Αγιοκάμπου –Στομίου, για θεματικά πάρκα, για συνέργειες μεταξύ ακτογραμμής και ορεινού όγκου. Χρειαζόμαστε περισσότερη καινοτομία και όχι φατριάζουσες πολιτικές.

Αυτή η κατεύθυνση σκέψης με εκφράζει και αυτή θα ακολουθήσω. Ζητώ τη στήριξη των ιδεών αυτών, ζητώ μια πολιτική που θα εγγυάται ένα μοντέλο διοίκησης που θα φέρει το δήμο μας εκεί που του αξίζει και μπορεί. Σε μια τέτοια προσπάθεια δηλώνω παρών».

Προηγούμενο άρθρο Δράσεις της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ τον Ιούνιο 2023
Επόμενο άρθρο Τομεακή Επιτροπή Λάρισας ΚΚΕ : Να δοθούν σαφείς απαντήσεις και να αποδοθούν οι ευθύνες για το θάνατο του 20 χρονου Σύριου