Ειδήσεις

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις


Συνελήφθησαν χθες (06-07-2023) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, δύο αλλοδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, απείθεια, πλαστογραφία πιστοποιητικών και επικίνδυνη οδήγηση.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στη Λάρισα, οι δράστες επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός αυτού ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ δεν συμμορφώθηκε σε σήματα στάσης των αστυνομικών, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε μεταλλικές προστατευτικές μπάρες, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Όπως προέκυψε, οι πινακίδες του οχήματος ήταν πλαστές, ενώ ο οδηγός στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι δράστες στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ ερευνάται η εμπλοκή τους σε παράνομη μεταφορά, με το προαναφερόμενο όχημα, -4- μη νόμιμων αλλοδαπών από περιοχή της Θράκης στη Θεσσαλονίκη.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον, από την κατοχή τους κατασχέθηκαν -2- κινητά τηλέφωνα και -1.110- ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.

Προηγούμενο άρθρο Ευαγγελία Λιακούλη: Το ΠΑΣΟΚ υπεύθυνα, διεκδικητικά, οραματικά, στο πλευρό της κοινωνίας
Επόμενο άρθρο Εργατικό Κέντρο Λάρισας: Οι υψηλές θερμοκρασίες αποτελούν κίνδυνο για την υγεία της εργατικής τάξης