Ειδήσεις

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Τεμπών


Πλούσιες σε πολιτιστικά δρώμενα είναι για τον Δήμο Τεμπών-ΔΟ.ΠΑ.ΠΕ.ΠΤ. οι ημέρες που ακολουθούν. Σας καλούμε να στηρίξετε με την παρουσία σας αυτές τις δράσεις, δίνοντας δύναμη  σε  διοργανωτές να συνεχίσουν την προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού στο Δήμο Τεμπών.
Ο  Δήμος Τεμπών, ο ΔΟ.ΠΑ.ΠΕ.ΠΤ. και η Μουσική Σχολή, στο κλείσιμο της χρονιάς καλωσορίζουν τον ερχομό του καλοκαιριού με εκδηλώσεις. Σήμερα, η εκδήλωση στα Αμπελάκια στο ανοιχτό θέατρο στις 20:30 μμ. Οι μαθητές μαζί με τους καθηγητές τους θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, αφιερωμένο με τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, συνοδευόμενα από τη χορωδία στο πιάνο η κα. Τσόκανου και ο κ. Χριστάκης, μπουζούκι ο κ. Τσιαπλές, κιθάρα η κα. Παπακώστα, τρομπέτα ο Κων/νος Ζωιτός.
Σήμερα Παρασκευή 30 Ιουνίου και ώρα 21:00 μ.μ. στο δημοτικό σχολείο Όσσας θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Πινακοθήκης στην Όσσα από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Όσσας.
Το Σάββατο 1 Ιουλίου και ώρα 21:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το 12ο Αντάμωμα Όσσας στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Όσσας.
Το Σάββατο 1 Ιουλίου και την Κυριακή 2 Ιουλίου ο Σύλλογος Αλογάδων Γόννων “Άγιος Γεώργιος” διοργανώνει το 8ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Αλογάδων στην Καλλιπεύκη.
Την Παρασκευή 7 Ιουλίου ο ΣΦΑΝ Κίσσαβος διοργανώνει το Αντάμωμα Συκουρίου στο προαύλειο χώρο του πρώην Δημαρχείου Συκουρίου.
Την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Ιουλίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σπηλιάς διοργανώνει τα “Θερινά Δρώμενα” στην πλατεία Σπηλιάς.
Την Κυριακή 16 Ιουλίου ο Σύλλογος Γυναικών Μακρυχωρίου διοργανώνει το 6ο Ετήσιο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στον αύλιεο χώρο του δημοτικού σχολείου στο Μακρυχώρι.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΠΑΠΕΠΤ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Προηγούμενο άρθρο Διακοπή υδροδότησης στη συνοικία του Αγίου Αθανασίου στην οδό Τζαβέλα
Επόμενο άρθρο Λήξη προθεσμίας Εγγραφής / ανανέωσης εγγραφής σε Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο