Ειδήσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης


Μια υπέροχη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης- 27 Ιουνίου στο προαύλιο του ιστορικού Γυμνασίου Τσαριτσάνης, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση- αφιέρωμα σε μεγάλους μουσικοσυνθέτες που διοργάνωσε η Μικτή Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης.
Σε έναν κατάμεστο χώρο, από ένα ζεστό και ένθερμο κοινό, η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου υπό τη διεύθυνση της κ. Αλίνας Πάσχου παρουσίασε σπουδαία έργα μεγάλων μουσικοσυνθετών, όπως «Αχ χελιδόνι μου», «Η Μυρτιά», «Ο γλάρος», «Τζαμάϊκα» κ.α.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομίλια από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Θάνο Βίτκο, ο οποίος αναφέρθηκε στις πολυσύνθετες δραστηριότητες που αναπτύσσει ο Σύλλογος,ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθηνε ο Δήμαρχος Ελασσόνας,Νίκος Γάτσας.
 Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ιδιαίτερο τόνο και χρώμα έδωσε και η συμμετοχή των παιδικών Χορευτικών Τμημάτων του Συλλόγου, τα οποία με την επιμέλεια και καθοδήγηση της υπεύθυνης του Τμήματος κ. Ελισάβετ Πάσχου πλαισίωσαν το μουσικό πρόγραμμα,όπως και η Ραφαέλα Χουρίδη με παρτενέρ τον Βασίλη Σπανό,οι οποίοι χόρεψαν τανγκό.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και η  Παιδική Χορωδία του Συλλόγου.
Την επιμέλεια των κειμένων και την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η κ. Θεογνώσια Βαρσάμη- Αβρανά.
Σημειώνεται πως στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν πάνω από 60 συντελεστές και δεκάδες εθελοντές που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωσή της και την εξυπηρέτηση του κοινού. Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης συγχαίρει τις Χορωδίες και ευχαριστεί θερμά τις υπεύθυνες του Μουσικού και παιδικού Χορευτικού Τμήματος, τα μέλη της ορχήστρας, τους εθελοντές και συντελεστές και βέβαια το φιλόμουσο κοινό της Τσαριτσάνης, που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του.
Στην έκδηλωση έδωσαν το παρών οι ιερείς του χωριού π. Αθανάσιος Αποστόλου,π. Γιώργος Κοντοτάσιος και π. Χρήστος Γεροφάκας,ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας,ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού Κωνσταντίνος Πασχόπουλος,ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ελασσόνας Δήμητρης Αβρανάς,ο πρόεδρος της κοινότητας Τσαριτσάνης Αχιλλέας Μητσιμπόνας,δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι .
Προηγούμενο άρθρο Η Κοινοτική Συνέλευση της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας εξέλεξε το νέο 6μελές Διοικητικό Συμβούλιο
Επόμενο άρθρο Δεκαήμερο προσφορών και απίθανες παιδικές δραστηριότητες στο Fashion City Outlet