Ειδήσεις

Ο δήμαρχος Τεμπών για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών


Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

“Θέλω αρχικά να συγχαρώ από καρδιάς όλες τις μαθήτριες και μαθητές που ανταποκρίθηκαν στη δύσκολη και απαιτητική διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια σε όσες μαθήτριες και μαθητές του Δήμου μας που είδαν τους κόπους τους να αποδίδουν, καταφέρνοντας να πετύχουν την προσδοκώμενη βαθμολογία, γεγονός που  θα τους οδηγήσει στην εισαγωγή τους  στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να συγχαρώ και τους γονείς των επιτυχόντων καθώς και τους εκπαιδευτικούς του δήμου μας, για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία των παιδιών μας.

Όσα παιδιά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους μέσα από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, τους λέω ότι δεν πρέπει να απογοητεύονται αλλά ούτε και να θεωρούν δική τους ευθύνη το οποιοδήποτε μη επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη γνώση, αρκεί να κάνουμε τις σωστές επιλογές, οι οποίες δεν περνούν απαραίτητα δια μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Αυτό που χρειάζεται είναι τόλμη, θάρρος επιμονή και υπομονή.

Με αυτές τις σκέψεις, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τα νέα παιδιά, τις οικογένειές τους αλλά και τους εκπαιδευτικούς ότι η  Δημοτική Αρχή θα είναι πάντοτε κοντά σας, για οτιδήποτε χρειαστείτε στο πλαίσιο των θεσμικών της αρμοδιοτήτων αλλά και πέρα από αυτό”.

Προηγούμενο άρθρο Εορτασμός Προστάτη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ΄΄Αποστόλου Παύλου΄΄
Επόμενο άρθρο Το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας πανηγυρίζει