Ειδήσεις

Με τη συναυλία της Αναστασίας ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ


Με τη νεανική συναυλία της Αναστασίας, που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας, ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ.

Η Αναστασία μάγεψε το πολυπληθές κοινό που κατέκλισε από νωρίς τον συναυλιακό  χώρο.  Δυναμική παρουσία, γνήσια λαϊκή φωνή, που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απέδειξε με τη σκηνική της παρουσία γιατί θεωρείται το ανερχόμενο όνομα   στη  νεανική ελληνική μουσική σκηνή.

Χαιρετίζοντας την έναρξη τον καλοκαιρινών εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «…ο Δήμος Κιλελέρ στηρίζει και φέτος ενεργά τις εκδηλώσεις τις οποίες σχεδίασε και υλοποιεί η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και οι οποίες, είναι πεπεισμένος, ότι θα ενθουσιάσουν τα παιδιά, τη νεολαία και τους μεγάλους». Προσκάλεσε δε του πολίτες του  Δήμου να συμετάσχουν και να στηρίξουν τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το φετινό καλοκαίρι.

Οι εκδηλώσεις αυτού του διημέρου, που τελούν υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, περιλαμβάνουν:

Παρασκευή 23.06

-Ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση του ΜΛΣ Νίκαιας Θεόκλητος Φαρμακίδης στην πλατεία της Νίκαιας στις 21:00 όπου θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα παραδοσιακού χορού του συλλόγου

-Παραδοσιακή βραδιά από τον ΜΕΣ Ομορφοχωρίου. Θα εμφανιστεί η παιδική χορωδία του συλλόγου, το προπαιδικό και παιδικό χορευτικό. Θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα στις 21:00.

– Μουσικό Θεατρικό Δρώμενο, υπό την καθοδήγηση της Ευσταθίας Σταμάτη, στο Αλσύλλιο του Σταθμού Αρμενίου στις 21:00

 

Σάββατο 24.06

-Παραδοσιακή βραδιά από τον ΜΕΣ Ομορφοχωρίου. Θα εμφανιστούν το  παιδικό χορευτικό τμήμα και το τμήμα ενηλίκων του συλλόγου καθώς  και τα χορευτικά συγκροτήματα Αγιάς και Συκουρίου.  Θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα.

-Προβολή ιστορικού υλικού στην αποβάθρα αναχώρησης Αρμενίου στις 21:00

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αγρυπνία για τους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο, στον Άγιο Αχίλλιο
Επόμενο άρθρο Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση - Δυο Τρικαλινοί και δύο Βολιώτες υπουργοποιούνται από τη Θεσσαλία