Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου σε Μικρό Βουνό, Δοξαρά, Άγιο Γεώργιο, Κυπάρισσο και Ζάππειο: Ισχυρή Ελλάδα με ισχυρή κυβέρνηση ΝΔ


«Ο νομός Λάρισας έχει τεράστιες δυνατότητες, η φωνή του μπορεί και πρέπει να είναι πιο ισχυρή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Σταθερά, τολμηρά, μπορούμε να δυναμώσουμε τη φωνή μας. Ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ σημαίνει ισχυρή Ελλάδα, σημαίνει ασφάλεια, σταθερότητα και ευημερία για όλους. Την Κυριακή, πάμε τον τόπο μας ακόμη πιο ψηλά», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός επισκέφθηκε το Μικρό Βουνό, τον Δοξαρά, τον Άγιο Γεώργιο, τον Κυπάρισσο και το Ζάππειο, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης στις 25 Ιουνίου και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους και επαγγελματίες των οικισμών για τις προγραμματικές θέσεις της ΝΔ.

«Στις 25 Ιουνίου δίνουμε ισχυρή εντολή στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα. Για καλύτερους μισθούς και συντάξεις, για περισσότερες θέσεις εργασίας, για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, για μία Ελλάδα παραγωγική, που αξιοποιεί τις ευκαιρίες και τους πόρους της νέας ΚΑΠ, του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, των ΕΣΠΑ. Για τους αγρότες μας, για να μένουν ζωντανά τα χωριά και η ύπαιθρός μας. Όλοι μαζί, την Κυριακή, ψηφίζουμε τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη», τονίζει η κ.Καραλαριώτου.

Προηγούμενο άρθρο Η fplus & το fmag σας προσκαλούν στην δράση Camera Obscura Οbservation στο φεστιβάλ πηνειού
Επόμενο άρθρο Αγρυπνία για τους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο, στον Άγιο Αχίλλιο