Ειδήσεις

Δήλωση του Γιώργου Λαμπρούλη: Δυνατό ΚΚΕ την Κυριακή για να είναι δυνατός ο λαός από τη Δευτέρα


Με τη σκέψη στο πώς θα εξασφαλιστεί ακόμα και «μία ψήφος παραπάνω» για το ΚΚΕ, δίνουμε τη μάχη των τελευταίων ημερών, με το ψηφοδέλτιο στο χέρι. Μια μάχη μέχρι και το κλείσιμο της κάλπης το απόγευμα της Κυριακής, χωρίς να αφεθεί τίποτα στην τύχη του!

Κάθε μέρα επιβεβαιώνεται ότι οι εξελίξεις δεν περιμένουν. Οτι τώρα πρέπει να ξεπεραστούν οι όποιοι δισταγμοί και ταλαντεύσεις από λαϊκούς ανθρώπους που το σκέφτηκαν, αλλά δεν έκαναν το βήμα στις εκλογές του Μάη.

Η κάλπη της 25ης Ιούνη θα είναι πράγματι άδεια… Και για να είναι δυνατός ο λαός, θα πρέπει να γεμίσει με τα κόκκινα ψηφοδέλτια της ελπίδας και του αγώνα, τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

Αυτή η εκλογική μάχη θα κρίνει τη σύνθεση της νέας Βουλής, όπου την πραγματική διαφορά μπορούν να κάνουν μόνο οι κομμουνιστές βουλευτές που θα εκλέξει ο λαός με την ψήφο του. Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που θα κλιμακώνει η κυβέρνηση της ΝΔ και τη συναίνεση που θα προσφέρουν για άλλη μια τετραετία ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι.

Η προσπάθεια ειδικά των τελευταίων ημερών είναι ακόμα πιο κρίσιμη, απέναντι σε έναν εκλογικό νόμο που κλέβει έδρες για να τις χαρίσει στο πρώτο κόμμα.

Για να καταφέρει το ΚΚΕ να διατηρήσει τους βουλευτές που εξέλεξε και να κερδίσει ακόμα περισσότερες έδρες, χρειάζεται περισσότερες ψήφους, τόσο πανελλαδικά όσο και σε περιφέρειες που εξέλεξε βουλευτές τον Μάη.

Πρέπει να είναι καθαρό: Σε αυτές τις εκλογές, κάθε κερδισμένη ψήφος σημαίνει ακόμα πιο ισχυρή η Κοινοβουλευτική Ομάδα που θα δίνει μάχες για τα συμφέροντα του λαού και όχι εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΠΑΣΟΚ, που σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα συμπλέουν με τη ΝΔ, όπως έκαναν και την περασμένη τετραετία.

Εξαντλούμε λοιπόν τα επόμενα κρίσιμα 24ωρα κάθε περιθώριο για να γίνει πράξη αυτό που έχει ανάγκη ο λαός. Με την ψήφο στο ΚΚΕ δίνουμε απάντηση και στα κατάπτυστα πρόστιμα που επέβαλαν στο Κόμμα οι εκλεγμένες με τη ΝΔ πλειοψηφίες σε δήμο Αθήνας και Περιφέρεια Αττικής, για να εμποδίσουν την πολιτική του δράση, την επαφή του με τον λαό.

Η προσπάθεια φίμωσης δεν θα μείνει αναπάντητη! Και δεν υπάρχει πιο ηχηρή απάντηση από το να βγει ακόμα πιο δυνατό το ΚΚΕ από την κάλπη. Αυτό θα τους πονέσει περισσότερο απ’ όλα!

Για να το νιώσουν καλά στον σβέρκο τους από τις 26 Ιούνη όσοι απεργάζονται νέα αντιλαϊκά σχέδια, ότι καμιά κυβέρνηση δεν είναι παντοδύναμη όταν έχει απέναντί της έναν λαό οργανωμένο με ένα ΚΚΕ ισχυρό!

Λάρισα 23/6/2023

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Επόμενο άρθρο Σάκης Παϊδής: Στόχος μας μια Ελλάδα περισσότερο παραγωγική, δίκαιη και ισχυρή