Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου στη Νίκαια: Θέλουμε μια Ελλάδα που δεν αφήνει κανέναν πίσω


«Την Κυριακή αποφασίζουμε για το μέλλον του τόπου μας, ψηφίζουμε για την Ελλάδα της παραγωγής και της προκοπής, για την Ελλάδα που δεν αφήνει κανέναν πίσω. Με σκληρή δουλειά από την επόμενη κιόλας μέρα, με συγκεκριμένο, κοστολογημένο πρόγραμμα δράσεων και παρεμβάσεων, προχωρούμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Για καλύτερες αμοιβές, μισθούς και συντάξεις, για καλύτερη δημόσια Παιδεία, για καλύτερη δημόσια Υγεία. Για την ανάπτυξη και την ευημερία όλων», τόνισε η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Από τον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής της, τη Νίκαια, η Λαρισαία πολιτικός υπογράμμισε πως στις 25 Ιουνίου, οι κάλπες θα πρέπει να γεμίσουν με αισιοδοξία και ασφάλεια για την πορεία της χώρας, την επόμενη τετραετία. Η κ. Καραλαριώτου επισκέφθηκε την τοπική αγορά και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να μιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής, λίγα 24ωρα πριν από τη νέα κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.

«Το μήνυμα που μεταφέρουμε είναι απλό και ξεκάθαρο: στις 25 Ιουνίου, όλοι μαζί, αποφασίζουμε να συνεχίσει η Ελλάδα να βαδίζει στον δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής. Η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσα από πολύ μεγάλες δυσκολίες, μέσα από πρωτοφανείς κρίσεις, κατάφερε να κρατήσει σταθερό το τιμόνι της χώρας μας, του τόπου μας. Σε αυτόν τον δρόμο θέλουμε να συνεχίσει να προχωρά η Ελλάδα. Παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για αποτελεσματικότερο δημόσιο τομέα, για καλύτερη Παιδεία και Υγεία, για καλύτερες επενδύσεις, καλύτερους μισθούς και συντάξεις. Χωρίς να μένει καμία και κανένας πίσω. Μπορούμε να πάμε τον τόπο μας ακόμη πιο ψηλά», σημείωσε η κ.Καραλαριώτου.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζουμε μαζί και δυνατοί, της Τέχνης οι Εργαζόμενοι έχουμε φωνή!
Επόμενο άρθρο Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού