Ειδήσεις

Μάξιμος: Η ΝΔ στηρίζει έμπρακτα το ελληνικό νοικοκυριό


«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε επί τέσσερα χρόνια δίπλα στο ελληνικό νοικοκυριό, στήριξε παντί τρόπω τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο, την μεσαία τάξη και τα πιο ευάλωτα οικονομικά στρώματα. Με μειώσεις φόρων, με ειδικά επιδόματα, με ποικίλα market pass έγινε δυνατή η επιτυχής αντιμετώπιση του αντίξοου οικονομικού περιβάλλοντος που δημιούργησαν απανωτές εξωγενείς κρίσεις, όπως ήταν οι συνέπειες της πανδημίας και των λοκντάουν, του πολέμου στην Ουκρανία και της αύξησης των τιμών της ενέργειας, του πληθωρισμού και της εισαγόμενης ακρίβειας σε σειρά από προϊόντα. Η ΝΔ απέδειξε στην πράξη ποιος πραγματικά ασκεί κοινωνική πολιτική, και κατέρριψε όλα τα μυθεύματα περί νεοφιλελευθερισμού». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε δήλωσή του μετά την επίσκεψη στη «Λαϊκή της Τετάρτης» στη Λάρισα, με κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών και κομματικών στελεχών.

 

Βελτίωση του βιοτικού επιπέδου

Ο Θεσσαλός πολιτικός, που συνομίλησε με παραγωγούς και καταναλωτές, υπογράμμισε ότι «αυτή την κυβερνητική πολιτική την επιβράβευσε πανηγυρικά το εκλογικό σώμα, ακόμη και στις περιοχές που άλλοτε θεωρούνταν “κάστρα” της κεντροαριστεράς. Και είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο θα επαναληφθεί και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, δίνοντας ευρεία αυτοδυναμία στην ΝΔ για να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλων των Ελλήνων».

 

Κοινωνικό μέρισμα για όλους

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος επισήμανε ότι «σε αντίθεση με τις δημαγωγικές και λαϊκίστικες πολιτικές του παρελθόντος, που μοίραζαν αφειδώς χρήμα με δανεικά, προς άγραν ψηφοφόρων, η οικονομική πολιτική της ΝΔ πέτυχε το ιδανικό μείγμα της συνετούς δημοσιονομικής διαχείρισης, της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων και της στοχευμένης κοινωνικής πολιτικής. Την επόμενη τετραετία, έχοντας λάβει εκ νέου αυτοδύναμη εντολή διακυβέρνησης, αυτό το μείγμα θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική, καθώς η ανάπτυξη, εκτός από θέσεις εργασίας, αυξάνει και τον παραγόμενο πλούτο, επομένως και το κοινωνικό μέρισμα, μειώνοντας έμπρακτα τις ανισότητες».

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Όλοι στην κεντρική πλατεία την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 7.30μ.μ.