Ειδήσεις

Γιώργος Λαμπρούλης: Να στραφεί ο αγώνας απέναντι στα σχέδια της ελληνικής και τουρκικής αστικής τάξης


ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης σε μια περίοδο όπου κυοφορούνται αρνητικές διευθετήσεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, με την παρέμβαση του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών, σχολίασε ο Γιώργος Λαμπρούλης, υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM».

Όπως τόνισε όμως, τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής και οι αιτίες τους είναι ίδια με όλου του ελληνικού λαού, γι’ αυτό ο αγώνας πρέπει να στραφεί ενάντια στα σχέδια της ελληνικής και της τουρκικής αστικής τάξης που παρεμβαίνουν για να έχουν υποχείριό τους τη μειονότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην περιοχή εκφράζουν την αναγκαιότητα της φιλίας και της αλληλεγγύης, του κοινού αγώνα των εργαζομένων.

Σχετικά με τα ζητήματα της Υγείας, ο Γ. Λαμπρούλης σημείωσε ότι χρειάζεται άμεσα ενίσχυση με προσωπικό το σύστημα Υγείας για να καλύπτονται οι ανάγκες. Όμως όλες οι κυβερνήσεις δεν το κάνουν ούτε τώρα όπως δεν το έκαναν και όλο το προηγούμενο διάστημα. Αντίθετα έκλεισαν νοσοκομεία και κλινικές, μείωσαν το προσωπικό.

Γι’ αυτό έχουν βαθύτατες πολιτικές ευθύνες όλες οι κυβερνήσεις για την κατάσταση στην Υγεία, όπου ο λαός στερείται δωρεάν υπηρεσίες που θα έπρεπε να τις έχει.

 

 

Λάρισα 13.6.2023

Προηγούμενο άρθρο Ρένα Καραλαριώτου σε Γλαύκη, Μελία, Μέλισσα, Αρμένιο: Διεκδικούμε ισχυρή εντολή κυβέρνησης
Επόμενο άρθρο Νέα οδικά έργα σε όλη τη Θεσσαλία