Ειδήσεις

Συνεδριάζει στη Σκιάθο η Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλία του ΕΣΠΑ


Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023  πραγματοποιούνται στη Σκιάθο η 7η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία»  ΕΣΠΑ 2014-2020 και η 2η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος «Θεσσαλία»  ΕΣΠΑ 2021-2027, προεδρεύοντος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Όπως ορίζεται στους σχετικούς Κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι Επιτροπές Παρακολούθησης εξετάζουν την πορεία υλοποίησης των  Προγραμμάτων,  ζητήματα που επηρεάζουν την επίδοση του Προγράμματος και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση τους, ενώ εγκρίνουν  τη μεθοδολογία και τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για την επιλογή  Πράξεων που  χρηματοδοτούνται  από το  Πρόγραμμα. Μέλη των Επιτροπών Παρακολούθησης είναι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  Επιτελικών Δομών Υπουργείων,  Αρχών Διαχείρισης, Συντονισμού και Πιστοποίησης του ΕΣΠΑ που υπάγονται στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  φορέων της Αυτοδιοίκησης και  οικονομικών και κοινωνικών εταίρων.

Η 7η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία» ΕΣΠΑ 2014-2020 θα ξεκινήσει τις εργασίες της το πρωί της Τετάρτης, στις 11:30  π.μ. και θα ακολουθήσει στις 4:30 μ.μ. η 2η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2021-2027.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Επιχειρησιακά Προγράμματα  «Θεσσαλία»  ΕΣΠΑ 2014-2020 και ΕΣΠΑ 2021-2027, τις δράσεις που χρηματοδοτούνται,  τις Επιτροπές Παρακολούθησης και για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΕΣΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος, https://www.thessalia-espa.gr/   και τα κοινωνικά δίκτυα, στο λογαριασμό : https://facebook.com/thessaliaespa

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αποτελέσματα στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στη Βόρεια Ελλάδα
Επόμενο άρθρο Νέο Καλοκαιρινό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για Παιδιά στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST