Ειδήσεις

Μάξιμος από τα Φάρσαλα: Οι πολίτες καταδίκασαν την τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ


«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την καθοριστική συμβολή σας στη μεγάλη νίκη της ΝΔ στον νομό μας, αλλά και για την ανανέωση της εντολής σας στο πρόσωπό μου. Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου επιβεβαίωσε την ωριμότητα της ελληνικής κοινωνίας. Κατά την υπερδεκαετή οικονομική κρίση, πολλές φορές η οργή και ο θυμός θόλωσε την κρίση των πολιτών και είδαμε κόμματα διαμαρτυρίας να κατακλύζουν την πολιτική ζωή της χώρας. Ο ελληνικός λαός, σοφότερος μετά την περιπέτεια που ζήσαμε με το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, συνειδητοποίησε την ανάγκη της πολιτικής σταθερότητας και επιβράβευσε τη ΝΔ για το έργο της την προηγούμενη 4ετία και για το κοστολογημένο, ρεαλιστικό πρόγραμμά της». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά την επίσκεψή του στα Φάρσαλα, στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

 

Εντολή αυτοδύναμης διακυβέρνησης

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο Θεσσαλός πολιτικός επεσήμανε ότι «το διπλό σκορ που πετύχαμε, 41% ΝΔ με 20% ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει προηγούμενο στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Και αυτό καταδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός, ωριμότερος από ποτέ, καταδίκασε την τοξικότητα και τον εκχυδαϊσμό της πολιτικής ζωής που επιχείρησε να εισάγει ο ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Εμείς επιμείναμε εξαρχής στη στρατηγική μας, την παρουσίαση του προγράμματός μας και του κυβερνητικού μας έργου. Με αυτά τα εφόδια στην φαρέτρα μας κατεβήκαμε στις εκλογές και ο ελληνικός λαός ανανέωσε με συντριπτικά ποσοστά την εντολή στη ΝΔ να κυβερνήσει αυτοδύναμα τη χώρα. Το αποτέλεσμα της εκλογής της 21ης Μαΐου είναι εντολή αυτοδύναμης διακυβέρνησης για τη χώρα. Δεν υπάρχει επίσης προηγούμενο στη μεταπολίτευση, κυβέρνηση να αυξάνει τα ποσοστά της. Το ζήσαμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και σήμερα, μετά από τη δεκαετή κρίση, η ΝΔ έχοντας μπροστά το 4 στα ποσοστά της, απέκτησε και πάλι το εύρος της παράταξης που είχε όταν δημιουργήθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή».

 

Εγρήγορση για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος υπογράμμισε, ωστόσο, ότι «δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, καθώς η κρίσιμη αναμέτρηση μπροστά μας έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, ότι, εάν μπουν στη Βουλή 2 κόμματα διαμαρτυρίας που βρίσκονται στη ζώνη του 3%, μπορεί να ψαλιδίσουν την αυτοδυναμία. Γι’ αυτό και χρειάζεται εγρήγορση από όλους, καθώς είναι τεράστιες οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Άρα χρειαζόμαστε ισχυρή κυβέρνηση, σταθερή κυβέρνηση με ξεκάθαρη πολιτική και τέτοια κυβέρνηση, όπως είναι τα πράγματα, μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν να προσφέρουν στη χώρα».

Προηγούμενο άρθρο Τελετή απονομής πτυχίων και προαγωγών των εθελοντών του Τομέα Υγείας
Επόμενο άρθρο Αναβάθμιση οδικού δικτύου σε μήκος 27 χλμ. σε περιοχή των Φαρσάλων