Ειδήσεις

Δήλωση του Γιώργου Λαμπρούλη: Ως εδώ! Τα δάκρυα στέγνωσαν, η οργή ξεχειλίζει


Με αφορμή τους δυο θανάτους της 64χρονης στην Κω και της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη ο Γ. Λαμπρούλης  έκανε την παρακάτω δήλωση:

Οι δυο θάνατοι δεν είναι «τυχαία περιστατικά». Η εγκληματική διαχρονική πολιτική όλων των κυβερνήσεων που θεωρεί την υγεία και τη ζωή μας κόστος, είναι υπεύθυνη γι’ αυτήν την κατάστασηΩς εδώ! Τα δάκρυα στέγνωσαν! Η οργή ξεχειλίζει!.Για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι στα “κοστολογημένα” προγράμματα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ δεν χωράνε η πλήρης στελέχωση με μόνιμο προσωπικό του ΕΚΑΒ, η ανάπτυξη, ανανέωση και πλήρης τεχνική υποστήριξη του στόλου με τον αναγκαίο αριθμό σύγχρονων επίγειων – πλωτών – εναέριων ασθενοφόρων μέσων. Αυτή η εγκληματική πολιτική μετατρέπει την Υγεία σε εμπόρευμα που ο λαός  μας χρυσοπληρώνει  στα ιδιωτικά μεγαθήρια της Υγείας», τόσο για ιδιωτικά ασθενοφόρα όσο και για γιατρούς, για εξετάσεις, για θεραπείες.

Καθημερινά επιβεβαιώνεται με τραγικό τρόπο αυτό που βροντοφώναζαν όλοι, και κυρίως οι νέοι άνθρωποι, μετά την τραγωδία των Τεμπών: «’Η τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» Το ΚΚΕ είχε έγκαιρα προειδοποιήσει για τις τεράστιες ελλείψεις στο ΕΚΑΒ,  ελλείψεις που  υπάρχουν και στη περιοχή μας συνέπεια της υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης απ’ όλες διαχρονικά τις κυβερνήσεις.

Καλούμε τους γιατρούς υγειονομικούς το λαό να μη συμβιβαστούν  με τη βαρβαρότητα που θάβει τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας κάτω από τα κέρδη των επιχειρηματικών κολοσσών.

Αυτήν τη βαρβαρότητα διαιωνίζουν οι κυβερνήσεις και τα κόμματα, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, που υλοποιούν απαρέγκλιτα την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βαδίζοντας στις ίδιες εγκληματικές ράγες, δημιουργώντας καθημερινά νέα “Τέμπη”, μικρά και μεγάλα εγκλήματα που διαρκώς πολλαπλασιάζονται, αυτή η εγκληματική πολιτική στην υγεία θα  πρέπει να είναι κριτήριο ψήφο στις 25 Ιούνη. Δυνατό  ΚΚΕ για να υπάρχει ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση ,ισχυρός λαός απέναντι στις βάρβαρες πολιτικές .

Λάρισα 8/6/2023    

   

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας συναντήθηκε με στελέχη του Λιμενικού
Επόμενο άρθρο Ανοιχτό διαδραστικό Robotics Workshop