Ειδήσεις

Μάξιμος: Είμαστε ευγνώμονες στις Ερυθροσταυρίτισσες και τους Ερυθροσταυρίτες


«Αξίζει στις εθελόντριες και του εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού η δημόσια αναγνώριση και ο έπαινος της “εκκλησίας του δήμου” για την ανιδιοτελή τους προσφορά στον πάσχοντα, τον αδύναμο, τον εμπερίστατο συνάνθρωπό μας. Σε μια εποχή που περισσεύει ο ατομικισμός και η ιδιώτευση, που όλοι τα περιμένουμε όλα από το “κράτος πατερούλη” οι Ερυθροσταυρίτισσες και οι Ερυθροσταυρίτες αποτελούν θετικά πρότυπα, φωτεινούς οδοδείκτες για έναν κόσμο πιο ανθρώπινο». Τα παραπάνω δήλωσε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά την τελετή απονομής των πτυχίων και προαγωγών των εθελοντών του Τομέα Υγείας, του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας και του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ).

Στην σεμνή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, παρουσία του προέδρου του ΕΕΣ κ. Αντώνη Αυγερινού, ο Θεσσαλός πολιτικός κλήθηκε να επιδώσει πτυχία στις εθελόντριες και τους εθελοντές, τους οποίους και συνεχάρη για την κοινωνική τους συνεισφορά.

Στη δήλωσή του ο Μάξιμος Χαρακόπουλος κατέληξε εκφράζοντας «την ευγνωμοσύνη μας στις Ερυθροσταυρίτισσες και στους Ερυθροσταυρίτες για τον αλτρουισμό που επιδεικνύουν με την αφιλοκερδή βοήθεια και συμπαράσταση σε όσους την έχουν ανάγκη. Η στάση τους είναι ένα υπόδειγμα ζωής και συνιστά μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για έναν κόσμο με περισσότερη αλληλεγγύη, με περισσότερο φως».

Προηγούμενο άρθρο Δράσεις του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Λήγει στις 30 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής προτάσεων στα Σχέδια Βελτίωσης