Ειδήσεις

Μάξιμος: Επιβεβαίωση αυτοδυναμίας στις κάλπες της 25ης Ιουνίου


«Το πρώτο βήμα για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας έγινε στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες ήταν εκκωφαντικό. Επιθυμούν σταθερότητα, σιγουριά και συνέχιση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος που ξεκίνησε στην πρώτη τετραετία της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για να γίνει πράξη, όμως, αυτό το αίτημα απαιτείται η εκ νέου επιβεβαίωσή του στις επικείμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου. Διότι τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμη. Αν επικρατήσει ο εφησυχασμός ότι η νίκη είναι δεδομένη μπορεί να βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Γι’ αυτό καλώ όλους τους συμπολίτες μας, ακόμη και αυτούς που δεν ψήφισαν στις εκλογές του Μαΐου, να δώσουν αποφασιστικά την ψήφο τους, για μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για μια ανθηρή οικονομία, για μια ισχυρή Ελλάδα». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας σε κατοίκους των χωριών Μελία, Μέλισσα, Κιλελέρ και Αρμένιο του δήμου Κιλελέρ, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Θεσσαλός πολιτικός επισήμανε επίσης ότι «όπως και στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο η αντιπολίτευση συνεχίζει να βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση. Τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από το ΠΑΣΟΚ γίνεται πλειοδοσία λαϊκισμού και ανευθυνότητας, με προτάσεις υπερφορολόγησης και συνταγές βέβαιης επιστροφής στην εποχή της κρίσης. Οι πολίτες που έχουν πληρώσει ακριβά αυτές τις επιλογές κατά την διακυβέρνηση της περιόδου 2015-19 πρέπει με τη ψήφο τους να μην επιτρέψουν καμία οπισθοδρόμηση».

Προηγούμενο άρθρο 14 συλλήψεις σε περιοχές της Θεσσαλίας, για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τον Τελωνειακό Κώδικα
Επόμενο άρθρο Ενημερωτική εκδήλωση για το εργαλείο χρηματοδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων του κατασκευαστικού κλάδου