Ειδήσεις

Δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας στο ανακαινισμένο Μαιευτικό Γυναικολογικό Τμήμα του Γ.Ν. Λάρισας


Exif_JPEG_420

Σε ευχάριστο κλίμα παρουσιάστηκε στο Γ.Ν. Λάρισας η δωρεά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στο Μαιευτικό- Γυναικολογικό Τμήμα, το οποίο ανακαινίστηκε προσφάτως υπό την μορφή δωρεάς από την κα Κλέλια Χατζηιωάννου.

Ο Διοικητής Γρηγόριος Βλαχάκης, τα μέλη του Δ.Σ  και το προσωπικό του νοσοκομείου υποδέχτηκαν και ευχαρίστησαν τα μέλη  της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, τον κο Λάππα Αναστάσιο Πρόεδρο, τον κο Δημοβέλη  Γεώργιο  B΄ Αντιπρόεδρο και τον κο Μιχαήλ Δημήτριο  μέλος,  για τη συνδρομή  με την πράξη τους στο έργο του νοσοκομείου και στη συνέχεια  παρουσίασαν το ανακαινισμένο Μ/Γ  Τμήμα και τα είδη της δωρεάς.

Ο κος Λάππας Αναστάσιος Πρόεδρος του Δ.Σ της Τράπεζας από την πλευρά του συνεχάρη τους ιατρούς και το προσωπικό της Κλινικής για τις υπηρεσίες τους και δήλωσε: «η Δωρεά αποτελεί ένα  δείγμα τιμής και ανταπόδοσης στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και στο διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, οι οποίοι μάχονται καθημερινά για την υγεία όλων μας».

Η Δωρεά  της Συνεταιριστικής Τράπεζας  Θεσσαλίας Συνολικής αξίας  20.000€  περιελάμβανε:

  • 1 ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟΣ
  • 2 ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ (BOOM)
  • 1 ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
  • 18 ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΛΙΝΗΣ
  • 11 ΚΟΜΟΔΙΝΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΟΤΟΥΑΛΕΤΑ
  • 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ
  • 1 ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΜΠΩ ΜΕ ΠΛΑΤΗ
  • 6 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
  • 10 ΣΤΑΤΩ ΟΡΟΥ

Ο κ. Βλαχάκης τόνισε: «Η συνεταιριστική Τράπεζα θεσσαλίας ήταν δίπλα στο νοσοκομείο μας καθ΄ολη τη διάρκεια της Πανδημίας συμμεριζόμενη τις ανάγκες  μας.

Άλλη μία δωρεά της Τράπεζας έρχεται να προστεθεί στην ενδυνάμωση του Μαιευτικού Γυναικολογικού Τμήματος     το οποίο  ενισχύθηκε το τελευταίο διάστημα  με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό μέσο προγραμμάτων ΕΣΠΑ τα οποία περιελάμβαναν, έναν έγχρωμο υπερηχοτομογράφο σύγχρονης τεχνολογίας, μία θερμοκοιτίδα εντατικής νοσηλείας νεογνών κλειστού τύπου,  ένα κολποσκόπιο και μία κλίνη ανάνηψης νεογνών, συνολικής αξίας περίπου 80.000 €,  για να προσφέρουν  υπηρεσίες ζωτικής σημασίας στην  περίθαλψη γυναικών  και νεογνών».

Τέλος η κα Στέλλα Γκριτζέλη Επιστημονικά Υπεύθυνη του Μαιευτικού Γυναικολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Λάρισας ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας  και την Διοίκηση του Νοσοκομείου η οποία  διαπιστώνοντας τις ανάγκες και συναισθανόμενη το χρέος απέναντι στους κατοίκους της Θεσσαλίας, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του Μ/Γ  Τμήματος, έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Προηγούμενο άρθρο Ευχές σε μαθητές/τριες του Αμπελώνα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις
Επόμενο άρθρο Μήνυμα του Γ. Λαμπρούλη προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων