Ειδήσεις

Ευχές της ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου και στους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές


Η Γ’ Λυκείου αποτελεί μία, ομολογουμένως, δύσκολη χρονιά για μαθητές και γονείς, αλλά, ταυτόχρονα, μία χρονιά-ορόσημο για  επιλογές και αποφάσεις.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ Λυκείου θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις Πανελλαδικές εξετάσεις, με νηφαλιότητα, ψυχραιμία και συγκροτημένη σκέψη. Κλείνει ο  μοναδικός και ανεπανάληπτος κύκλος της μαθητικής ζωής, ενώ ταυτόχρονα για όλους και όλες ανοίγει ένας νέος δρόμος γεμάτος προκλήσεις για το μέλλον.

Η ΔΑΚΕ καθηγητών ν.Λάρισας εύχεται καλή αρχή στους μαθητές και στις μαθήτριες μας  και  επίτευξη των προσδοκιών και των στόχων τους.Το ισχυρότερο όπλο σε μια μάχη είναι η ψυχή. Οι αξίες της ζωής είναι τόσο πολύτιμες που δεν χωράνε μόνο στη μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων. Υπάρχουν και οι επόμενες μάχες.

Η ΔΑΚΕ καθηγητών ν.Λάρισας εύχεται επίσης  καλήδύναμηστους συναδέλφουςεπιτηρητές και στις συναδέλφισσες επιτηρήτριες,σεόσους και όσες  στελεχώνουν τα Εξεταστικά Κέντρα του νομού, στα μέλη των Επιτροπών και των Ομάδων Βαθμολογητών του Βαθμολογικού Κέντρου Λάρισας, καθώς και στους εργαζόμενους και στις εργαζόμενες στην Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας και στη Δ.Δ.Ε. ν. Λάρισας.

Προηγούμενο άρθρο Ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας στην 111 Π.Μ. στην Αγχίαλο
Επόμενο άρθρο Αγρυπνία για την εορτή του Αγίου Πνεύματος, στον Άγιο Αχίλλιο