Ειδήσεις

Αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων του δήμου Τεμπών και του Κισσάβου Συκουρίου


Με τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων του δήμου Τεμπών και του Κισσάβου Συκουρίου, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 28 Μαΐου στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ» στο Συκούριο και συνδιοργάνωσαν η Κοινότητα Συκουρίου, ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Δήμου Τεμπών και οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Κισσάβου Συκουρίου, έκλεισαν οι εκδηλώσεις «Κωνσταντίνεια 2023».

Τις ποδοσφαιρικές τους αρετές ξεδίπλωσαν για μία ακόμα χρονιά οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Ένα ποδοσφαιρικό έθιμο που πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκδηλώσεων προς τιμήν των πολιούχων του χωριού «Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης». Το παιχνίδι παρόλο που δε διεκδικούσε δάφνες ποιότητας και που υστερούσε σε δύναμη και υψηλή τεχνική, ξύπνησε μνήμες από το ένδοξο παρελθόν του τοπικού ποδοσφαίρου.

Για την ιστορία το ματς έληξε ισόπαλο 3-3. Για τους παλαιμάχους του Δήμου Τεμπών σκόραραν οι Νικόλαος  Κουτάκος (2) και Βασίλειος Δεμετζής (1), από τους παλαιμάχους του Κισσάβου Συκουρίου οι Χρήστος Κακαγιάννης (1), Ευάγγελος Γαλατσίδας (1) και Γιώργος Τσανάκας (1).

Διαιτητής της συνάντησης, η Κα Ευαγγελία Λανάρα. Το κύπελλο που αθλοθέτησε ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών, το σήκωσαν τελικά οι παλαίμαχοι του δήμου Τεμπών στη διαδικασία των πέναλτι κερδίζοντας με 3-1, καθώς ο τερματοφύλακας Άγγελος Κακαγιάννης απέκρουσε δύο. Παρευρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Κρικώνης, Νίκος Μητσογιάννης, Γιώργος Νικολάου και Γιώργος Ντόντος, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κακαγιάννης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου Μιχάλης Γκουντής.

Στους συμμετέχοντες από τον Δήμο απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου προς τις μαθήτριες, με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων
Επόμενο άρθρο Επιστολή της Άννας Βαγενά προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο