Ειδήσεις

Συγκεντρώσεις, συσκέψεις, ομιλίες του ΚΚΕ


Το ελπιδοφόρο βήμα  που έγινε στις 21 Μάη με την ενίσχυση του ΚΚΕ, το μήνυμα που έκανε χιλιάδες να χαμογελάσουν, να αναθαρρήσουν, ακόμα κι αν δεν ψήφισαν το ΚΚΕ, πρέπει τώρα να συνεχιστεί. Να είναι το ΚΚΕ ακόμα πιο δυνατό και μαζί ακόμα πιο δυνατός ο λαός. Συνεχίζουν να μεταφέρουν  οι υποψήφιοι βουλευτές   και τα στελέχη του ΚΚΕ στο νομό Λάρισας με περιοδείες, ομιλίες, συσκέψεις, στους χώρους δουλειάς, τις υπηρεσίες, στις γειτονιές και τα χωριά. Τονίζοντας πως  κάθε ψήφος στο ΚΚΕ στέλνει περισσότερους κομμουνιστές, αγωνιστές, βουλευτές πανελλαδικά και δεν είναι χαμένη ούτε μια  ψήφος. Χαμένη ψήφος είναι κάθε ψήφος στα κόμματα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν και στα διάφορα συμπληρώματά τους, όπως το ΜέΡΑ25 και η Ελλ. Λύση, που συγκυβέρνησαν και μας έφεραν ως εδώ! Είναι όλα αυτά τα κόμματα  που θα βρεθούν σε κοινή γραμμή στις αντιλαϊκές αποφάσεις της κυβέρνησης και την υπεράσπιση των συμφερόντων των μονοπωλιακών ομίλων, των εφοπλιστών, των βιομηχάνων.

 

Σήμερα Τρίτη 30 Μάη

 

– Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ  Νοσοκομείων Λάρισας, στο καφέ «Μικρός Κόσμος», με ομιλητή το Γιώργο Λαμπρούλη, βουλευτή Λάρισας.

 

Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Πλατύκαμπου στη Χάλκη, με ομιλητή το Γιάννη Παντελίδη, μέλος του ΓΠ Θεσσαλίας.

 

Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Ελασσόνας, στα γραφεία του ΚΚΕ , με ομιλητή τον Δημήτρη Αβρανά, γραμματέα της ΤΕ Υπαίθρου Λάρισας και υποψήφιο βουλευτή.

 

Τετάρτη 31 Μάη

 

–Στις 7:30 μ.μ. η ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου -Σουφλαρίων Λάρισας, στο μαγαζί «Ξυλάκια» , με ομιλητή το Γιάννη Σκόκα, υποψήφιο βουλευτή Λάρισας.

Πέμπτη 1 Ιούνη

Στις 7:30 μ.μ. η ΚΟΒ Νεάπολης Λάρισας, στο ΚΑΠΗ στο Λιβαδάκι, με ομιλητή το Γιώργο Λαμπρούλη, βουλευτή Λάρισας.

Παρασκευή 2 Ιούνη

Στις 8:30 μ.μ. οι ΚΟΒ Κατασκευών και Μηχανικών Λάρισας, στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή τον Αλέξη Ζορμπά, γραμματέα της ΤΕ Λάρισας.

Λάρισα 30/5/2023

Προηγούμενο άρθρο Ανοιχτά τα καταστήματα στο Fashion City Outlet την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος με Ειδικές Προσφορές!
Επόμενο άρθρο Rapid tests σε περιοχές του Δήμου Τεμπών