Ειδήσεις

Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Κιλελέρ


Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Αρμένιο, στον Κάμπο και στα Άνω Βούναινα του Δήμου Κιλελέρ προς τιμήν των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Στο Αρμένιο  εψάλη πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία και Θείο Κήρυγμα χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερωνύμου. Ακολούθησε η περιφορά της Ιεράς Εικόνας με συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Ι. Ναού Αγ. Γεωργίου Λαρίσης.

Στην πλατεία του Αρμενίου μετά τις θρησκευτικές τελετές έγιναν και πολιτιστικές εκδηλώσεις όπου εμφανίστηκαν τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμενίου «Άνθιμος Γαζής».

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε  ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος  τόνισε ότι «ο Δήμος Κιλελέρ αναδεικνύει με τις ενέργειες του τις θρησκευτικές εορτές που τονώνουν το χριστιανικό αίσθημα των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων και στηρίζει με κάθε τρόπο τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι κατά τόπους πολιτιστικοί σύλλογοι. Κι αυτό γιατί είναι αναγκαίο οι δημότες να στηριχθούν, εκτός των άλλων, τόσο στη χριστιανική  πίστη όσο και στην παράδοση της πατρίδας μας».

Στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού το Δήμου Κιλελέρ και της τοπικής κοινότητας του Αρμενίου παραβρέθηκανο ο βουλευτής Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρης Νταφόπουλος, η ΑντιδήμαρχοςΕλένη Ζωιοπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιωάννης Μπακαλόπουλος, Ιωάννα Πινάκα και Γιώργος Ακριβούλης, ο Πρόεδρος Δημήτρης  Καραμήτρος και μέλη του ΤΣ της κοινότητας Αρμενίου και πλήθος πιστών της ενορίας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Έπαρση της Σημαίας του Πόντου από τον Δήμαρχο Τεμπών
Επόμενο άρθρο Ρένα Καραλαριώτου: Ψηφίζουμε για ισχυρή κυβέρνηση, για ισχυρή εκπροσώπηση του νομού Λάρισας