Ειδήσεις

Μάξιμος: Ψηφίζουμε σταθερότητα και σιγουριά


Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος συνοδευόμενος από τον γιο του Νικόλαο-Νικηφόρο, νέο ψηφοφόρο, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στη γενέτειρά του, τα Βούναινα του δήμου Κιλελέρ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες με την ψήφο τους επιλέγουν σταθερότητα, σιγουριά, ξεκάθαρους στόχους, για μια Ελλάδα ισχυρή, σεβαστή από εχθρούς και φίλους. Επιλέγουν ανάπτυξη και ευημερία για όλους. Απορρίπτουν την επιστροφή στην μιζέρια, στην αβεβαιότητα, στη σύγχυση και στον λαϊκισμό. Ακυρώνουν κάθε πιθανότητα για κυβερνητικές τερατογενέσεις, ανοίγουν τον δρόμο για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές.

Τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα, απ’ όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα από την καρδιά του κάμπου, την εκλογική περιφέρεια της Λάρισας. Όπως καταδείχθηκε και στην προεκλογική περίοδο, οι πολίτες θα στηρίξουν αποφασιστικά με την ψήφο τους και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Το μεγάλο στοίχημα είναι να μην υπάρξει κλίμα χαλάρωσης, λόγω του συστήματος της απλής αναλογικής, και να καταγραφεί αυξημένη συμμετοχή στις κάλπες. Και γι’ αυτό καλώ και πάλι όλες και όλους να ασκήσουν το ύψιστο αυτό δημοκρατικό δικαίωμα, έχοντας κατά νου ότι η επιλογή τους καθορίζει την επόμενη ημέρα όλων».

Προηγούμενο άρθρο Συντονισμός δράσεων μεταξύ των ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΕΣΠΑΒ για την έγχυση βιομεθανίου στα δίκτυα διανομής φυσικού αερίου
Επόμενο άρθρο Έπαρση της Σημαίας του Πόντου από τον Δήμαρχο Τεμπών