Ειδήσεις

2η Συνάντηση Χορωδιών – Αφιέρωμα στα Τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου


Ο Φιλανθρωπικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα ” Η ΑΡΩΓΗ” , η Περιφέρεια Θεσσαλίας- Π.Ε. Λάρισας και Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τυρνάβου διοργανώνουν μουσική εκδήλωση με τίτλο : “2η Συνάντηση Χορωδιών- Αφιέρωμα στα Τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου¨ την Κυριακή  28 Μαϊου 2023 και ώρα 20:30 στον αύλειο χώρο του Πέτρινου Δημαρχείου Αμπελώνα.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

Η Μικτή και η Νεανική Χορωδία Του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου. Διευθύνει Νίκος Ευθυμιάδης . &

Η Μικτή Χορωδία Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα ” Η ΑΡΩΓΗ”

Διευθύνει η Ειρήνη  Μάμμου  στο Πιάνο η Χριστίνα  Αρσένου  στην Κιθάρα  ο Αποστόλης  Κουνής, και στο Ακορντεόν ο Δημήτρης Πατούλιας

Η Μικτή και Νεανική  χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου  σε ένα ελεύθερο πρόγραμμα θα ερμηνεύσει τραγούδια σε μουσική των Θανάση Παπακωνσταντίνου, Μάνου Χατζηδάκη , Μάνου Λοϊζου, Σταύρου Κουγιουμτζή  και σε στίχους των Θανάση Παπακωνσταντίνου, Νίκου Γκάτσου, Μανώλη Ρασούλη και Μιχάλη Κακογιάννη.

Στην συνέχεια η Μικτή Χορωδία του Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα ” Η ΑΡΩΓΗ  θα ερμηνεύσει τραγούδια που γράφτηκαν για τον Ελληνικό κινηματογράφο σε μουσική των  Μάνου Χατζηδάκη , Γιώργου Κατσαρού  και Γιώργου Ζαμπέτα  και σε στίχους των Αλέκου Σακελάριου, Μάνου Χατζηδάκη, Νίκου Γκάτσου και Κώστα Πρετεντέρη, που θα μας θυμίσουν τις αξέχαστες κλασσικές ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Λάρισας , στον Δήμο Τυρνάβου και στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τυρνάβου  για την θετική ανταπόκριση στο αίτημα μας για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης , αλλά και στους χορηγούς της εκδήλωσης Οινοποιείο Τυρνάβου, Papageorgiou Foods Service – ΚΤΕΟ ΖΕΡΒΟΣ – Ζήσης Φάκας & ΣΙΑ Ε.Ε. Βιοτεχνία Ζωοτροφών – Carpet Clean Τσακνάκη – Βρετανικό Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας – Μηλιώνη Α.Ε. Οικοδομικά Υλικά – Το Αρτοποιείο Γκαμπέτα – Το Βιβλιοχαρτοπωλείο ΠΡΙΣΜΑ -και τους χορηγούς επικοινωνίας  Tirnavos PressScanner  Radio 102.2 fm  

Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη βραδιά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Προηγούμενο άρθρο Ρένα Καραλαριώτου: Στην πρώτη γραμμή της μάχης για τις νέες και τους νέους μας
Επόμενο άρθρο Το δρόμο που ενώνει τα Φάρσαλα με Αχίλλειο, Δίλοφο και Ναρθάκι βελτιώνει η Περιφέρεια