Ειδήσεις

Δ. Τεμπών: Ορκωμοσία οκτώ υπαλλήλων του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”


Σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Μαίου η ορκωμοσία οκτώ υπαλλήλων του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Τεμπών, παρουσία του ιδίου, του Αντιδημάρχου κ. Βασίλη Σίμου, της Προισταμένης Κοινωνικής Προστασίας κας Πανωραίας Τσικλητάρη και της υπεύθυνης του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού κας Δήμητρας Παπαδημητρίου.
Ο Δήμαρχος Τεμπών, κ. Μανώλης αφού καλωσόρισε τις εργαζόμενες τις ευχήθηκε καλή συνέχεια στα καθήκοντά τους και τις προέτρεψε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις τόσο σπουδαίες και σημαντικές υπηρεσίες τους με την ίδια ευσυνειδησία και τον ίδιο ζήλο που έχουν επιδείξει ως σήμερα.
Ο Δήμαρχος Τεμπών  δήλωσε σχετικά:
“Σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα, καθώς μετά από 20 χρόνια αγώνων,  οι εργαζόμενες του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, εντάσσονται στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου μας.
Με τις πολύτιμες υπηρεσίες που έχουν προσφέρει όλα τα προηγούμενα χρόνια, συνετέλεσαν στην ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας εξυπηρετώντας ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη, ηλικιωμένους, ανθρώπους με χρόνια αναπηρία και ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Την περίοδο της πανδημίας απέδειξαν τη χρησιμότητά τους, καθώς καθημερινές ήταν και οι ανάγκες των δημοτών μας για παροχή βοήθειας και στήριξης. Να επισημάνω ότι κατά τη διάρκεια όλων των ετών, ο Δήμος Τεμπών και η σημερινή δημοτική Αρχή, στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό των εργαζομένων και τους στήριξε με όλα τα μέσα.
Ως Δήμαρχος, στάθηκα με πράξεις  στα ζητήματα που προέκυπταν και πραγματοποίησα  επανειλημμένες επισκέψεις στο Υπουργείο Εσωτερικών και συγκεκριμένα στον Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη, μεταφέροντας την αναγκαιότητα επίσπευσης  μονιμοποίησης των εργαζομένων  στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”.
Προηγούμενο άρθρο Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας: Περιήγηση στο Καστρί Δολίχης
Επόμενο άρθρο Αγρυπνία για την Απόδοση του Πάσχα στον Άγιο Αχίλλιο