Ειδήσεις

Γιάννης Σκόκας: Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ θα κατατεθεί την επόμενη ημέρα για να δυναμώσει το εργατικό και λαϊκό κίνημα


Οι εργαζόμενοι έχουν μεγάλη πείρα από τις διάφορες κυβερνήσεις συντηρητικές, προοδευτικές, μονοκομματικές ή πολυκομματικές που εναλλάσσονταν διαδοχικά όλα αυτά τα χρόνια και συνέχιζαν χωρίς διακοπή την ίδια αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική σε βάρος τους.

Γι΄ αυτό και αντίστοιχα ως αντιπολίτευση ψήφιζαν την πλειοψηφία των αντιλαϊκών νομοσχεδίων όπως τώρα με την κυβέρνηση της ΝΔ που ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε πάνω το 50% και ΠΑΣΟΚ το 70%.

Έχουν επίσης μεγάλη πείρα για το ποιο κόμμα ήταν δίπλα τους στους αγώνες , στις διεκδικήσεις με τα συνδικάτα, σε όποια νίκη ή κατάκτηση είχαν όλη αυτή την περίοδο , απέναντι στην τρομοκρατία , σε απαγορεύσεις στην καταστολή.

Μπροστά στις 21 του Μάη να αξιοποιήσουν την πείρα τους , να απορρίψουν και να αχρηστεύσουν τους κάθε λογής εκβιασμούς και να ενισχύσουν το ΚΚΕ. Να ενισχύσουν τη δύναμή τους, η οποία θα επιστρέψει σε αυτούς και δεν θα εγκλωβιστεί σε παζάρια και αντιλαϊκές συγκυβερνήσεις.

Κάθε ψήφος παραπάνω, η άνοδος των εκλογικών ποσοστών του ΚΚΕ θα κατατεθεί την επόμενη ημέρα των εκλογών στην ενίσχυση την προσπάθειας για να δυναμώσει το εργατικό και λαϊκό κίνημα, να δυναμώσει η πάλη , η διεκδίκηση ενάντια στην νέα συνέχεια της επίθεσης σε βάρος της ζωή μας που είναι μπροστά μας ανεξάρτητα από το κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει.

 

ΛΑΡΙΣΑ 17/5/2023

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Επόμενο άρθρο Ρένα Καραλαριώτου: Στήριγμα στις τοπικές κοινωνίες οι λαϊκές αγορές