Ειδήσεις

Μεγαλειώδης συγκέντρωση για τη Ρένα Καραλαριώτου στη Λάρισα – Πλήθος κόσμου στην ομιλία της υποψήφιας βουλευτή


«Η Λάρισα χρειάζεται δυνατή και ισχυρή εκπροσώπηση. Μαζί μπορούμε. Μαζί θα κερδίσουμε. Σε εσάς χρωστάω τη διαδρομή μου μέχρι τώρα, είστε η δική μου δύναμη. Σας ζητώ να είμαι στις πρώτες σας επιλογές. Είμαι και θα μείνω πάντα δίπλα σας. Έντιμα, καθαρά, αποτελεσματικά» -με αυτές τις φράσεις, μέσα από την καρδιά της, έκλεισε την ομιλία της η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ρένας και πλημμύρισε τον πεζόδρομο και το φουαγιέ του ξενοδοχείου στο κέντρο της Λάρισας, το βράδυ της Παρασκευής. Χαρακτηριστικό είναι πως η μεγάλη αίθουσα στο Divani Palaceήταν γεμάτη ασφυκτικά από ανθρώπους όλων των ηλικιών, ενώ το «παρών» έδωσαν και άνθρωποι πολλών διαφορετικών πολιτικών «αποχρώσεων», οι οποίοι, όμως στέκονται δίπλα στη Λαρισαία πολιτικό, αναγνωρίζοντας και εκείνοι, όπως όλοι, τον δυναμισμό, τις ικανότητες και την αξιοσύνη της – η Ρένα είναι η δυνατή φωνή της Λάρισας.

«Σας καλώνα δώσετε δύναμη στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πάμε να σηκώσουμε τη Λάρισα ψηλά.Μαζί θα πάμε την Ελλάδα και τον τόπο μας μπροστά», φώναξε φανερά συγκινημένη προς το τέλος της ομιλίας της η κ.Καραλαριώτου, υπό το χειροκρότημα και τις επευφημίες του κόσμου, στη μεγαλειώδη συγκέντρωση για την κεντρική της ομιλία.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Επόμενο άρθρο Εσπερινός προς τιμήν του Αγίου Αχιλλείου σε Ιερούς Ναούς του Δήμου Κιλελέρ