Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου: Σήμερα η κεντρική ομιλία της στη Λάρισα


Με κεντρικό σύνθημα «η ισχυρή Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή Νέα Δημοκρατία, η Λάρισα χρειάζεται ισχυρή εκπροσώπηση στη Βουλή» πραγματοποιεί την κεντρική της ομιλία η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, κ. Ρένα Καραλαριώτου, σήμερα, στις 9 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Divani Palace,στη Λάρισα.

Η Λαρισαία πολιτικός αναμένεται να αναφερθεί στα πεπραγμένα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, την προηγούμενη τετραετία, αλλά και στις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη των εκλογών ημέρα. Παράλληλα, αναμένεται να παρουσιάσει τους στόχους και τις προτεραιότητες που η ίδια έχει θέσει για τον νομό Λάρισας, τον τόπο της.

«Ζητάμε σταθερότητα, ασφάλεια και σιγουριά για την επόμενη μέρα. Ζητάμε προοπτική για το μέλλον των παιδιών μας. Ζητάμε τόλμη και αποφασιστικότητα, για να αλλάξουμε όσα ακόμη μας κρατούν πίσω. Ζητάμε ανάπτυξη που δημιουργεί μέρισμα και όφελος για όλες και όλους: με περισσότερες δουλειές, με καλύτερους μισθούς και συντάξεις. Με ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία για το καλύτερο αύριο της Ελλάδας και του νομού μας», σημειώνει η κ. Καραλαριώτου.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στις 15 Μαϊου 2023 εορτάζει ο πολιούχος Άγιος Αχίλλιος
Επόμενο άρθρο Παρατείνεται μέχρι 31 Μαΐου η προθεσμία υποβολής προτάσεων για Σχέδια Βελτίωσης