Ειδήσεις

Η Άννα Βαγενά στο Μνημείο του Αγρότη στο Κιλελέρ


Το Μνημείο του Αγρότη στο Κιλελέρ επισκέφθηκε σήμερα 12/05 η κ. Άννα Βαγενά και έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ήρθα σήμερα στο Μνημείο του Αγρότη, εδώ στο Κιλελέρ, για να καταθέσω λίγα λουλούδια στη μνήμη των ανθρώπων που έπεσαν για το δίκαιο του αγρότη, για τους κολίγους που ζήσαν μέσα στη λάσπη, την απελπισία, την εκμετάλλευση και που για πρώτη φορά σήκωσαν το ανάστημά τους, με εμπνευστή και οδηγό τον Μαρίνο Αντύπα, σ’αυτόν εδώ τον τόπο και πολλοί από αυτούς θυσιάστηκαν.

Προτίμησα να έρθω μία μέρα μόνη μου εδώ, με ησυχία, γιατί έτσι αισθάνομαι ότι μπορώ να αποτίσω πραγματικά φόρο τιμής σ’ αυτούς τους ανθρώπους.

Βέβαια, ο καλύτερος φόρος τιμής γι’ αυτούς που θυσιάστηκαν είναι να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια αιτήματα των αγροτών στις μέρες μας και να στεκόμαστε δίπλα τους.

Προσωπικά, σε όλη τη διάρκεια της βουλευτικής μου θητείας προσπάθησα να είμαι δίπλα στους αγρότες του τόπου μου, ν’ αναδεικνύω τα προβλήματά τους και να υπερασπίζομαι τα δικαιώματά τους. Έκανα πολλές Επίκαιρες Ερωτήσεις στη Βουλή και πήρα μέρος στις κινητοποιήσεις τους.

Είναι αυτονόητο για εμένα ότι, εφόσον επανεκλεγώ βουλευτής θα εξακολουθήσω να είμαι δίπλα τους, στους αγώνες τους και θα συνεχίσω την προσπάθειά μου για την ίδρυση του Εθνικού Μουσείου Αγροτικού Κινήματος στον εμβληματικό τόπο του Κιλελέρ.»

Προηγούμενο άρθρο Με τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Π. Νταής
Επόμενο άρθρο Στις 15 Μαϊου 2023 εορτάζει ο πολιούχος Άγιος Αχίλλιος