Ειδήσεις

Coworking Space FREE DAY στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST στις 10 Μαΐου


Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Κοινόχρηστων Χώρων Εργασίας πλησιάζει και το Πάρκο Καινοτομίας JOIST στη Λάρισα θα τη γιορτάσει μ’ ένα Coworking Space FREE DAY! Γνωρίστε τα πλεονεκτήματα και απολαύστε δωρεάν την ευελιξία του χώρου εργασίας και συνεργασίας του Πάρκου Καινοτομίας την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, από τις 9:00 έως τις 21:00.

Το Coworking Space του JOIST είναι ένα σύγχρονο, άνετο και λειτουργικό περιβάλλον, ειδικά σχεδιασμένο για να αναβαθμίζει την επαγγελματική καθημερινότητα και να αυξάνει την παραγωγικότητα. Πρόκειται για έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο εργασίας και συνεργασίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τον τρόπο εργασίας κάθε ατόμου ή ομάδας. Υποδέχεται ψηφιακούς νομάδες, freelancers, remote εργαζόμενους, startups, ομάδες εργασίας και φοιτητές για να εργαστούν, να μελετήσουν και να δικτυωθούν δωρεάν.

Διαθέτει 36 θέσεις εργασίας (20 ελεύθερες και 16 αποκλειστικές), δωρεάν γρήγορο Wi-Fi Internet, σημεία φόρτισης, αίθουσα συσκέψεων, Skype room, ερμάρια, ειδικά διαμορφωμένο χώρο χαλάρωσης και άνετους χώρους διαλείμματος, ενώ προσφέρονται υπηρεσίες καθαριότητας καθημερινά.

Δεν απαιτείται κράτηση θέσης.

 

Προηγούμενο άρθρο Τιμητική διάκριση για Φοιτητή του Τμήματος Νοσηλευτικής
Επόμενο άρθρο Σχόλιο των Τομεακών Οργανώσεων Λάρισας του ΚΚΕ για την επίσκεψη του Ν. Ανδρουλάκη στη Λάρισα