Ειδήσεις

Επίσκεψη της υποψήφιας και πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣκ. Άννας Βαγενά στον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο


 Τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο επισκέφτηκε σήμερα το πρωί, 8/5/23, η υποψήφια και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας κ. Άννα Βαγενά και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη χαρά επισκέφτηκα σήμερα τον αγαπητό και σεβαστό μας Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο. Κάθε συνάντηση μαζί του είναι για μένα ιδιαίτερα ευχάριστη και τιμητική. Ο Μητροπολίτης μας είναι ένας άνθρωπος φωτισμένος με ιδιαίτερο πνεύμα και αντίληψη. Έχει καταφέρει να συνδυάσει τα ιερατικά του καθήκοντα με την κοινωνική του παρουσία και προσφορά στην πόλη και όλη την περιοχή μας.

Προς τιμήν του στάθηκε πάντα, κατά την γνώμη μου, στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Στήριξε την προσπάθεια εμβολιασμού κατά του covid-19. Στάθηκε στο πλευρό των συγγενών των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών με πνευματική και υλική συμπαράσταση και γενικά έδωσε και δίνει στο ποίμνιό του την αίσθηση ότι μπορεί να στηρίζεται σ’ αυτόν.

Τον ευχαριστώ που με τιμά με την φιλία του και του εύχομαι δύναμη και υγεία για να εκπληρώνει πάντα τα σημαντικά του καθήκοντα.»

Προηγούμενο άρθρο Λαμπρά τα εγκαίνια της νέας Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ΓΕΝΕΣΙΣ στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων