Ειδήσεις

Θρησκευτικές εκδηλώσεις για την ανακομιδή των λειψάνων του Μεγάλου Αθανασίου σε εκκλησίες του Δήμου Κιλελέρ


Γιορτάστηκε η ανακομιδή των λειψάνων του Μεγάλου Αθανασίου σε εκκλησίες του Δήμου Κιλελέρ.  Ανήμερα της εορτής τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στο Μαυροβούνι, στο Μικρό Βουνό, στην Αγναντερή, στη Νέα Λεύκη, στο Ομορφοχώρι, στη Μελία, στο Μόδεστο και στη Χάλκη.

Στη Γλαύκη, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, και στη Μελία εψάλλει ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και έγινε  η περιφορά της Ιεράς Εικόνας και η Αρτοκλασία.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στο Ομορφοχώρι ο Πολιτιστικός Σύλλογος παρουσίασε την πλατεία γηγενών παραδοσιακούς χορούς.

Τη Θεία λειτουργία και τον Μεθεόρτιο Εσπερινό στο Ομορφοχώρι και στη Γλαύκη παρακολούθησανο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος,  η  Βουλευτής Ε. Λιακούλη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σ. Νταφόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος, οι  Αντιδήμαρχοι Τ. Τσινούλης και Κ. Φιλιππούλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Ακριβούλης, οι  Πρόεδρος των ΤΚ  Γλαύκης, Γαλήνης και Ομορφοχωρίου Ι. Φροξυλιάς, Κ. Κατσικάρης και Γ. Χατζόπουλος μέλη των ΤΣ των Κοινοτήτων και ενορίτες των φερώνυμων ναών.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Απόστολος Πέκας σε παρουσίαση βιβλίου για τους αγώνες των εργαζομένων στην ΔΕΗ
Επόμενο άρθρο Ορεινοί ποδηλατικοί αγώνες στη Λάρισα