Ειδήσεις

Στις εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παν. Νταής


Με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παναγιώτης Νταής έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τιμούμε τους αγώνες των εργαζομένων για καλύτερους μισθούς, συνθήκες εργασίας για δημόσια υγεία και παιδεία, τους αγώνες για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη».

Συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά ο κ. Νταής τόνισε επίσης ότι μπροστά στην λαίλαπα των αντεργατικών νόμων Χατζηδάκη, με τους οποίους καταργήθηκε το οκτάωρο , νομιμοποιήθηκαν οι απλήρωτες υπερωρίες και επιβραβεύτηκε η εργοδοτική ασυδοσία, η προοδευτική διακυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άμεσα θα τους καταργήσει, επαναφέροντας τον θεσμό των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας  και την  αύξηση του κατώτατου μισθού στα 880 ευρώ για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

«Σε λίγες μέρες οι πολίτες θα γυρίσουν την πλάτη στην πιο ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση των λίγων του Μητσοτάκη, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης  στην προοδευτική διακυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα αποκαταστήσει και θα διευρύνει τα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και θα δώσει ελπίδα και προοπτική στην ελληνική κοινωνία» καταλήγει η δήλωση του κ. Νταή.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Επόμενο άρθρο Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί άνδρες στη Λάρισα για παράβαση των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων