Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου στο Μαζί μια Αγκαλιά: Θεμέλιο της κοινωνίας η αλληλεγγύη και η ισότιμη συμμετοχή


«Χτίζουμε μια Ελλάδα με κοινωνική ευημερία, με δικαιοσύνη -στην πράξη, όχι στα λόγια. Για να έχει ο κάθε άνθρωπος τις ίδιες ευκαιρίες να δημιουργεί και να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο. Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το εξαιρετικά σημαντικό έργο των φορέων και των Συλλόγων που μετέχουν στην πρωτοβουλία “Μαζί μια Αγκαλιά”, μια πρωτοβουλία που δίνει μαθήματα προσφοράς και αλληλεγγύης, σε όλες και όλους μας», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός επισκέφθηκε τα περίπτερα της πρωτοβουλίας «Μαζί μια Αγκαλιά», στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και το έργο των φορέων και των Συλλόγων της πόλης, για τη στήριξη και υποστήριξη των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας.

«Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ενώνει την κοινωνία μας, μας φέρνει πιο κοντά, μας ευαισθητοποιεί σε ζητήματα φροντίδας, αλληλεγγύης και συμπαράστασης ιδιαίτερα προς τους πιο ευάλωτους από εμάς. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο έργο και τις προσπάθειες όλων των φορέων και συλλόγων που συμμετέχουν, στηρίζω την προσπάθεια να μετεξελιχθεί αυτή η πρωτοβουλία σε θεσμό για την πόλη της Λάρισας», υπογράμμισε η κ.Καραλαριώτου.

Προηγούμενο άρθρο Την Κυριακή ο 5ος Ορεινός Αγώνας KISSAVOS MARATHON RACE «Ευάγγελος Κουμπάρος»
Επόμενο άρθρο Διεθνείς Ορεινοί Ποδηλατικοί Αγώνες στη Σπηλιά του Δήμου Τεμπών