Ειδήσεις

Η Άννα Βαγενά στην Πολυθεματική Δράση για την ανάδειξη του εθελοντισμού


Στην εβδομαδιαία πολυθεματική δράση ‘’Μαζί μια αγκαλιά’’ στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, παρευρέθηκε στις 26/04/23 η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας, κ. Άννα Βαγενά. Η δράση αφορά την ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας και πρόληψης.

Η κ. Άννα Βαγενά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη χαρά βρέθηκα στις 26/04/2023 στην εβδομαδιαία Πολυθεματική Δράση που διεξάγεται στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.Στο περίπτερο της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ Λάρισας (ΕΕΝΑΛ), την οποία έχω υποστηρίξει κατ’επανάληψη, είχα την ευκαιρία να συζητήσω με μέλη και με την Πρόεδρο της ΕΕΝΑΛ, κ. Ελ. Νιφλή. Τη διαβεβαίωσα ότι και στο μέλλον θα είμαι κοντά τους, γιατί θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε το παν για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που πάσχουν από αλτσχάιμερ, αλλά και τις οικογένειές τους, μιας και αυτή η νόσος είναι μια μάστιγα της εποχής μας.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκα το περίπτερο ‘’Νεανική Αρωγή, Αγκαλιάζοντας το Παιδί’’, όπου συνάντησα και μίλησα με τους εθελοντές, που ήταν όλοι τους νέα παιδιά.Τους συγχάρηκα για την ανιδιοτελή προσφορά τους και το εθελοντικό τους έργο και τους υποσχέθηκα ότι το καλοκαίρι θα κάνω γι’αυτούς μία παράσταση για να στηρίξω οικονομικά την προσπάθειά τους».

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα
Επόμενο άρθρο Έργα εσωτερικής οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 3,5 εκ. Ευρώ στο Δήμο Κιλελέρ