Ειδήσεις

Κέλλας από Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας: Προτεραιότητά μας ο άνθρωπος και η αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας


«Οι γιατροί μας, άριστοι επιστήμονες και πάνω απ’όλα άνθρωποι που στέκονται νυχθημερόν στο πλευρό του ασθενή, έδωσαν και δίνουν μάχες καθημερινά για την ασφάλειά του. Στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Θεσσαλίας, οι “σοφοί” της υγείας, πρόσφεραν σωτήριες υπηρεσίες στην εποχή της πανδημίας, αλλά και στη τραγωδία των Τεμπών, με την πολύτιμη συμβολή του νοσηλευτικού και παραϊατρικού  προσωπικού. Είμαστε τουλάχιστον ευγνώμονες!»

Μιλώντας πρώτα ως γιατρός, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας και με τη σκέψη του πάντα στον ασθενή, συνηθίζει να παρεμβαίνει δυναμικά σε ζητήματα που αφορούν τα δύο μεγάλα νοσοκομεία της πόλης, σχετικά με την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο και στη σύσκεψη που έγινε με τονδιοικητή Δημήτρη Κατσικονούρη, τους καθηγητές Παθολογίας Γιώργο Νταλέκο, Ορθοπαιδικής Θεόφιλο Καραχάλιο, Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας Γιώργο Κύργια, Χειρουργικής Γιώργο Τζοβάρα, τον επίκουρο καθηγητή Χειρουργικής Γιάννη Μπαλογιάννη, τη διευθύνουσα νοσηλευτικής υπηρεσίας Ντίνα Ζησοπούλου καθώς και τις τομεάρχες του Παθολογικού και Χειρουργικού ΤομέαΚαλλιόπη Θανασέλου και Παρασκευή Καραμπά, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τη βελτίωση και ανάπτυξη όλων των τομέων λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

Ο Καθηγητής Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας Γιώργος Κύργιας, με τοποθέτησή του,ζήτησε να επισπευσθούν οι διαδικασίες  για την εγκατάσταση αξονικού εξομοιωτή Ακτινοθεραπείας, ώστε να επιτευχθεί η εφαρμογή ορθολογικής και αποτελεσματικής διαχείρισης του ασθενούς, με τον Λαρισαίο πολιτικό να προχωρά σε σχετική παρέμβαση προς το Υπουργείο Υγείας, για τη διευθέτηση του θέματος.

Ο Χρήστος Κέλλας ενημερώθηκε μια ακόμη φορά, για τη στελέχωση του νοσοκομείου σε ότι αφορά τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, το ανθρώπινο δυναμικό και την επάρκεια των υλικών, επισημαίνοντας ότι είναι καίριας σημασίας η εύρυθμη λειτουργία του, καθώς βρίσκεται στην καρδιά της Ελλάδας και εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στο εξαιρετικό επιστημονικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου που είναι σε άριστη συνεργασία με όλες τις υγιείς δυνάμεις του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, με γνώμονα πάντα το συνάνθρωπο ασθενή και τις ανάγκες του. Προτεραιότητά μας η αναβάθμιση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών προς τους πολίτες και της Δημόσιας Υγείας συνολικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κέλλας.

 

Προηγούμενο άρθρο Προεκλογική ομιλία-συγκέντρωση της υποψήφιας Βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας, Άννας Βαγενά, στις 9 Μαΐου
Επόμενο άρθρο Παραδόθηκε ο νέος δρόμος που συνδέει τη Βερδικούσια με το Βλαχογιάννι