Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου στην 1η Στρατιά: Η Ελλάδα δύναμη σταθερότητας σε Βαλκάνια και ΝΑ Ευρώπη


«Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε δύναμη σταθερότητας σε Βαλκάνια και ΝΑ Ευρώπη, στον πυρήνα της εξωτερικής της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται η εμπέδωση της ειρήνης και της ασφάλειας, καθώς και η αταλάντευτη προσήλωση στο διεθνές δίκαιο. Κύριο και βασικό ρόλο σε αυτή τη σταθερότητα διαδραματίζει η ισχύς των Ενόπλων Δυνάμεών μας», σημείωσε η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Με αφορμή τον εορτασμό του προστάτη του Στρατού Ξηράς, Αγίου Γεωργίου, η Λαρισαία πολιτικός παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις στην 1η Στρατιά, προσκεκλημένη του διοικητή, Αντιστράτηγου Ιωάννη Τσιόπλου.

«Η χώρα μας έχει ανακτήσει το κύρος και την αξιοπιστία της απέναντι στους διεθνείς εταίρους και συνομιλητές της -η γνώμη της Ελλάδας μετράει στο εξωτερικό. Καλούμαστε να διαφυλάξουμε τα βήματα προόδου που όλοι μαζί πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια, για να αποκτήσουμε ένα κράτος που λειτουργεί και που προστατεύει τη ζωή, την ασφάλεια και την περιουσία των πολιτών, με τον διαρκή εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και την ουσιαστική στήριξη των στρατιωτικών μας και των οικογενειών τους», υπογράμμισε η κ.Καραλαριώτου.

 

Προηγούμενο άρθρο Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα, μάγισσες και μαγείρισσες της μυστικής Θεσσαλίας, σε σκηνοθεσία Κωσταντίνου Ντέλλα
Επόμενο άρθρο Στην εκδήλωση για τον Αγ. Γεώργιο, στους Γόννους, με τους συνυποψηφίους του, ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Π Νταής