Ειδήσεις

Nα δυναμώσει το ΚΚΕ, για να κάνει ο λαός την πραγματική διαφορά!


Περιοδεία στις  εγκαταστάσεις τη τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Λάρισας πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας, ο Γιάννης Σκόκας υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Λάρισας.

Στις συζητήσεις του με τους εργαζομένους τόνισε ότι απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση που θα είναι από χέρι αντιλαϊκή έχει πολύ μεγάλη σημασία να είναι πιο δυνατό το ΚΚΕ που μάχεται για τα εργατικά δικαιώματα, που πρωτοστατεί στην οργάνωση της πάλης των εργαζομένων για τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι στους δήμους, όπως και συνολικά οι εργαζόμενοι  δεν έχουν κανένα λόγο να ψάχνουν διαφορές ανάμεσα σε δυνάμεις που αποδεδειγμένα υπηρέτησαν και υπηρετούν ενιαία την πολιτική που τσακίζει το σύνολο των εργαζομένων για να στηρίξει τα κέρδη του κεφαλαίου.

Τόνισε ακόμα  ότι  το  ΚΚΕ θα καταθέσει κάθε ψήφο σ’ αυτό στην ενίσχυση των αγώνων από την επόμενη κιόλας μέρα, για να δυναμώσουν τα εμπόδια στην αντεργατική πολιτική, να γίνει πιο ισχυρό το κίνημα διεκδίκησης και αντεπίθεσης, η οργανωμένη πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και του λαού. Για αξιοπρεπείς μισθούς, για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία – Πρόνοια και Παιδεία, για επαρκή χρηματοδότηση και στελέχωση όλων των κρατικών υπηρεσιών που απευθύνονται στις ανάγκες του λαού, για μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη δικαιώματα για όλους.

Κλείνοντας σημείωσε ότι η ψήφος στο ΚΚΕ θα δυναμώσει την ελπίδα, την αισιοδοξία μέσα στις γραμμές του λαού ότι τα πράγματα μπορούν «να πάνε αλλιώς».

 

 

ΛΑΡΙΣΑ 24/4/2023

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Τζόκερ: Στο Συκούριο της Λάρισας το τυχερό δελτίο – Με 50 λεπτά κέρδισε 3,4 εκατ. ευρώ
Επόμενο άρθρο Κέλλας στην ΕΡΤ: Η ΔΕΥΑΛ “κόσμημα” για τη Λάρισα