Ειδήσεις

Τον Α.Σ.Ε.Π.Ο.Π. Τυρνάβου επισκέφθηκε ο Απόστολος Πέκας


Στις εγκαταστάσεις του Α.Σ.Ε.Π.Ο.Π Τυρνάβου βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Απόστολος Πέκας.

Ο κ. Πέκας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού κ. Σωτήρη Ταμπόση, να ενημερωθεί σχετικά με τα προβλήματα και τα αιτήματα του συνεταιρισμού και να ξεναγηθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του.

Σε σχετική του δήλωση ο Απόστολος Πέκας σημειώνει τα εξής:

«Μέσα από την συζήτηση αναδείχθηκαν τα ζητήματα της ενίσχυσης των συνεταιρισμών με συγκεκριμένα χρηματοδοτικά και θεσμικά εργαλεία, ώστε να μπορούν να υλοποιούν με μεγαλύτερη ευχέρεια το έργο τους.

Τα συνεταιριστικά εγχειρήματα μπορούν να αποτελέσουν ισχυρό πυλώνα ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών, καθώς μπορούν να διασφαλίζουν στο μέγιστο βαθμό τα δικαιώματα των παραγωγών. Είναι απαραίτητο να δοθεί νέα πνοή σε αυτά μέσω συγκεκριμένων στρατηγικών και πολιτικών.

Παράλληλα, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στον συνεταιρισμό, εκ των οποίων και αρκετοί νέοι άνθρωποι, στην ηλικία μου. Τους ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο που μου αφιέρωσαν για να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Φιλόλαος Τλούπας: Γιατί οι παλιοί φίλοι είναι πάντα οι καλύτεροι
Επόμενο άρθρο Κολυμβητικοί αγώνες «Ακρίσια» 2023 από τον Α.Ο. Λαρισαϊκός –Τιτάνες και την Περιφέρεια Θεσσαλίας