Ειδήσεις

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες (20-04-2023) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, -1- ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε αγρόκτημα, ιδιοκτησίας του, κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Επιπλέον, από το χώρο του αγροκτήματος κατασχέθηκαν και -19- βοοειδή (μοσχάρια) και -4- τσουβάλια με ζωοτροφές, τα οποία, όπως προέκυψε,  είχε αφαιρέσει  ο συλληφθείς, από κοινού με -2- αλλοδαπούς άνδρες,  τμηματικά, κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα Φεβρουαρίου 2023 έως την 15-04-2023, από μονάδα εκτροφής βοοειδών, ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Τα αφαιρεθέντα ζώα και οι ζωοτροφές αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη απασχόληση ενός εκ των δύο προαναφερόμενων αλλοδαπών.

Επιπρόσθετα, εξακριβώθηκε ότι οι δύο αλλοδαποί στερούνταν των απαραίτητων νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στη χώρα.

Προηγούμενο άρθρο Δωρεάν Προληπτικές Οδοντιατρικές/Ιατρικές Εξετάσεις για Παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Δήμο Λάρισας
Επόμενο άρθρο Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του ΟΕΕ Θεσσαλίας