Ειδήσεις

Κέλλας: Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς έχει τελειώσει προ πολλού


Προσκεκλημένος των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ 100.3 fm, Γιάννη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου βρέθηκε χθες το πρωί ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για να σχολιάσουν την πολιτική επικαιρότητα.

Ερωτηθείς για τη θέση του σχετικά με την υπόθεση Γεωργούλη, ο Χρήστος Κέλλας, τόνισε, ότι “όπως προκύπτει καιαπό την ομολογία του κ. Παπαδημούλη, ο οποίος είχε καλέσει τον κ. Γεωργούλη από καιρό, για να ζητήσει εξηγήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε το ζήτημα και δεν έκανε τίποτα”, ενώ υποστήριξε, πως “για τόσο σοβαρές καταγγελίες, όφειλαν να καλέσουν το στέλεχός τους ακόμη καιστην Αθήνα και να διερευνήσουν εις βάθος το θέμα”.

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε, ότι “η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ γύρισε μπούμερανγκ και δεν μας κάνει εντύπωση, αφού στα ψηφοδέλτιά τους έχουν υποψήφιο, που είναι καταδικασμένος από τον Άρειο Πάγο”.

«Η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ξεκάθαρη. Εμείς δεν επενδύουμε στην πόλωση ούτε εργαλοποιούμε καταστάσεις όπως οι συνάδελφοι στο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η τοξικότητα δεν πρέπει να περάσει στην πολιτική ζωή. Το θέμα έχει ανατεθεί στη δικαιοσύνη και υπάρχει πάντοτε το τεκμήριο αθωότητας», είπε ο Χρήστος Κέλλας στους έγκριτους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ.

 

Τέλος ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ επεσήμανε, πως “το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς έχει τελειώσει προ πολλού. Εμείς επιζητούμε τη σύγκριση σε όλα τα μέτωπα και όχι τη σύγκρουση”.

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης
Επόμενο άρθρο Ευχές για την ονομαστική του εορτή θα δεχτεί ο Δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης